Hvornår Bæres Punchbowlen Ud? – 4XATH!!!

BørsUdsigten: Regnskabssæsonen Åbner!

Wall Street lukkede fredag med stigninger på mellem 0,2 pct. og 1,0 pct. for de tre indeks BørsUdsigten har valgt at følge.
Europa lukkede fredag med stigninger på mellem 0,2 pct. og 0,7 pct. for de tre toneangivne index (FTSE100, DAX30, og CAC40) BørsUdsigten har valgt at følge.

De asiatiske børser noteres uensartet fra en stigninger på 0,4 pct. til fald på 1,0 pct. til morgen, mandag. (Japan holder lukket)

De europæiske aktier ses åbne med fald på mellem 0,0 og 0,4 pct., når vi lægger morgenens handel med indexfutures til grund.

Wall Street indikeres at åbne med fald på mellem 0,2 pct og 0,6 pct., når vi i lægger morgenens handel med indexfutures til grund.

De danske aktier ved C20 indekset ses åbne højere, nu til morgen, mandag.

 

Hvornår Bæres Punchbowlen Ud?

BørsUdsigten stiller sig ofte spørgsmålet – Hvornår slutter festen – og punchbowlen (spiritussen) bæres ud?

Hvis der ikke kommer en “Black Swan” (uforudset hændelse) kan der godt gå et stykke tid endnu! Intet tyder på at det sker på den korte bane – så nyd turen, og rid “Bølgen”.

Den første uge af året – er oftest en indikation på – hvordan aktiekurserne vil udvikle sig hen over året.

Den første uge af det nye år er gået rigtig godt (;-D))

Undervurder aldrig Donald Trump!

En Black Swan kunne være Donald Trump – hvor han går af med et “Big Bang” – selvom det er usandsynligt. De fleste enevældige ledere har prøvet, at undgå dette – men Donald Trump kan godt være en selvmordskandidat (Når “legetøjet” (magten) bliver taget fra ham – er der heller ikke andre der skal “lege” med det!) – og der er ikke mange der vil høre på ham længere. Jeg kan ikke se Donald skrive bøger på Twitterkonto eller holde foredrag. Han kan sandsynligvis ikke undgå en masse retsager. Og kan han leve med en martyrrolle?

 

S&P500 – Strategi og Vurdering  

Fundamentalt åbner eksamen med regnskaber fra de store banker i denne uge. Det drejer sig om Black Rock torsdag og fredag JP Mogan Chase, Citigroup, og Wells Fargo, der skal måles op mod forventningerne. Regnskaberne kan smitte af på hele aktiemarkedet. Mange analytikere forventer yderligere stigninger – så lad det være en “advarsel” (;-D))

Ser vi på dagschartet for S&P500 – plus 0,6 pct. (21 point) i 3.825, er der tale om en endnu større bounce fra Støtteniveauet i 3.695 niveauet, og en NY ATH (All Time High)

BørsUdsigten vurderer, af chartet indikerer en test af 4.000 niveauet.

Tertiært/Spekulativt har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 3.755 niveauet. (solgt i 3.730 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 3.800 niveauet. Strategi: Køb

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af i 3.400 niveauet (solgt i 3.408 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 3.712 niveauet. Strategi: Køb

Husk at afdække USD eksponeringer!

 

S&P500: Dagschart

 

Nikkei225 – Strategi & Vurdering – Holder lukket mandag.

Ser BørsUdsigten på Nikkei225 (plus 2,4 pct. (647 point) i 28.139 – handles fortsat) er der tale om en bekræftelse af købesignalerne efter nyt udbrud af en tertiær sidelæns konsolidering.

Et stærkt købesignalet er blevet udløst ved bruddet af 26.825 niveauet. Bruddet af dette niveau SKAL følges!!!

Har man ikke købt skal der købes på tilbageslaget!

BørsUdsigten ser fartsat en positiv fortsættelse.

Tertiært/spekulativt har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 26.825 niveauet. (solgt i 25.650 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 27.585 niveauet. Strategi: Køb

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position i 23.700 niveauet (solgt i 23.360 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 26.905 niveauet. Strategi: Køb

NB! Da de asiatiske indeks fortsat handles efter, at denne vurdering er skrevet, kan der være nye signaler – og signalerne er ikke bekræftede!

 

Nikkei225: Dagschart

 

Shanghai Composite 

Ser vi på dagschartet for Shanghai indekset (minus 1,4 pct. (50 point) i 3.520 – handles i skrivende stund, hvorfor tolkningen af signalerne kan ændres), er der tale om et brud af den flotte tertiære stigende trend. Der er tale om mindst en en opbremsning.

Tertiært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst ved bruddet af 3.550 niveauet (købt i 3.400 niveauet). Genkøb ved brud af 3.560 niveauet. Strategi: SÆLG (ændret)

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 3.307 niveauet (solgt i 3.293 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 3.427 niveauet. Strategi: Køb

 

Shanghai Composite: Dagschart

 

OMXC20 – Strategi & Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for OMXC20 – plus 0,8 pct. (12 point) i indeks 1.485 – blev den faldende nedtrend brudt, hvilket indikerer en ny optur. Der er udløst et tertiært købesignal ved bruddet af 1.473 niveauet.

Tertiært (kort sigt) har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 1.473 niveauet (solgt i 1.475 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 1.479 niveauet. Strategi: KØB (ændret)

Sekundært (mellemlang sigt) har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 1.385 niveauet (solgt i 1.383 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved bruddet af 1.432 niveauet. Strategi: Køb

 

C20: Dagschart

 

OMXS30 – Strategi & Vurdering

Ser vi på dagschartet for S30, lukkede indekset i plus 0,5 pct. (10 point) i indeks 1.949 niveauet, er der tale om et nyt ATH (Alla Tidars Högsta), efter et brud af toplinien i 1.938 niveauet, og der indikeres yderligere stigninger!

Tertiært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 1.895 niveauet (solgt i 1.880 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 1.938 niveauet. Strategi: Køb

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 1.880 niveauet (solgt i 1.880 niveauet). Stop Loss ved brud af 1.877 niveauet. Strategi: Køb 

 

OMXS30: Dagschart

 

DAX30 – Strategi & Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for DAX30 (plus 0,6 pct. (81 point) i indeks 14.050), er der tale om en forstærkelse af det lille brud (købesignal) af toplinien i 13.885 niveauet. Der er tale om et udbrud af en konsolidering, hvorfor udbruddet skal følges. (Tilbageslag  mod støttelinierne skal benyttes til KØB.

BørsUdsigten forventning om et angrebet på den gamle ATH, der ligger 13.785 niveauet, er indfriet. Et brud af dette niveau vil indikere en test af 16.000 niveauet.

Tertiært har BørsUdsigten genkøbt af en lang position ved bruddet af 13.885 niveauet (solgt i 13.755 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 14.050 niveauet. Strategi: Køb

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 13.430 niveauet (solgt i 13.290 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 13.518 niveauet. Strategi: Køb

 

DAX30: Dagschart

 

USD/DKK – Strategi & Vurdering 

Ser BørsUdsigten på dagschartet for USD/DKK (6,103) til morgen, mandag, er der tale om en bounce fra bundlinien i 6,03 niveauet, og et brud (endnu ikke bekræftet) af toplinien i 6,10 niveauet. BørsUdsigten vurderer at der er tale om en opbremsning, før en yderligere nedtur til 6,00 niveauet.

Spekulativt / tertiært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 6,07 niveauet (solgt i 6,125 niveauet). Stop loss ved brud af 6,075 niveauet. Strategi: KØB (ændret)

Sekundært har BørsUdsigten udløst stop loss (solgt) en lang position i 6,275 niveauet (købt i 6,32 niveauet). Genkøb ved bekræftet brud af 6,10 niveauet (Testes NU). Strategi: Sælg

Chartet viser, at man kan åbne sine korte spekulative USD positioner. Amerikanske aktier afdækkes ved lån i samme valuta!

 

USD/DKK: Dagschart

 

UK Brent 

Ser BørsUdsigten på dagschartet for UK Brent (55,3) til morgen, mandag, er der tale om ny top og købesignal efter bruddet af toplinien i 52,25 niveauet.

Tertiært / spekulativt har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 52,25 niveauet (solgt i 52,25 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 54,5 niveauet. Strategi: Køb

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 41,6 niveauet (solgt i 42,1 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 51,5 niveauet. Strategi: Køb

UK Brent: Dagschart

Chart: Investing.com.

 

NB! Grunden til at BørsUdsigten vælger OMXC20 i stedet for OMXC25CAP– skyldes at det er det eneste chart – der ikke er manipuleret! Alle CAP index er manipulered (vægtet), og derfor er det kun de store investorer (med de store regnemaskiner), der kan får det rigtige resultat når man bruger CAP index til at handle på. De store investorer har derfor en fordel. Endvidere giver CAP indexene ikke det korrekte billede af likviditeten i markedet på grund af vægtningen. Ingen andre aktiemarkeder benytter Capindex som hovedindeks, selvom de har liges så store selskaber – vægtet – som Novo Nordisk. Eksempelvis udgør værdien af FAANG aktierne på S&P500 ca. 30 pct. af den samlede værdi.

Gul risikokategori:
Investeringsprodukter, hvor der er risiko for, at indskuddet ved produktet kan tabes helt eller delvist. Produkttypen er ikke vanskelig at gennemskue, og omfatter Garantbeviser, Andelsbeviser, Aktier, der er handlet på et reguleret marked, Erhvervsobligationer, der er handlet på et reguleret marked, Certifikater, hvor der ikke kan tabes mere end det indskudte beløb, Øvrige statsobligationer udstedt i andre valutaer end DKK og EUR, Udenlandske realkreditobligationer, Investeringsforeningsbeviser (UCITS), Specialforeninger (Non-UCITS) samt Strukturerede obligationer og indlån med fuld tilbagebetalingspligt af hovedstolen.

Ansvarsfraskrivelse
er ikke en investeringsanalyse i henhold til § 2, nr. 11 i Finanstilsynets bekendtgørelse om de organisatoriske krav til og betingelserne for drift af virksomhed som værdipapirhandler. Der er derfor ikke noget forbud mod at handle inden udbredelse af . er udarbejdet af Børsudsigten for Børsudsigten på baggrund af offentligt tilgængeligt materiale. Vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på informationer, som Børsudsigten har modtaget fra kilder, som Børsudsigten finder pålidelige, men Børsudsigten garanterer for materialets fuldkommelighed eller nøjagtighed. vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på den angivne dato og kan ændres uden varsel. er ikke et tilbud om eller en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer, valuta eller finansielle instrumenter. Aktiespots vurderinger og skøn træder ikke i stedet for kundens udøvelse af eget skøn over, hvorvidt der skal disponeres i overensstemmelse med de i anførte vurderinger og skøn. Børsudsigten indestår ikke for, at de i angivne vurderinger og skøn om den fremtidige kurs og renteudvikling vil være i overensstemmelse med den faktiske kurs- og renteudvikling. Børsudsigten hæfter således ikke for tab opstået som følge af dispositioner foretaget på baggrund af Aktiespots informationer, vurderinger eller skøn. er til personligt brug for Børsudsigtens kunder og må ikke kopieres eller offentliggøres.

Kommentarer er lukket.