Falsk Købesignal!

BørsUdsigten: Kina tilbage i markedet på mandag! Corunavirusen giver fortsat frygt for Opbremsning i Økonomien! 

 

Wall Street lukkede torsdag med stigninger på mellem 0,3 pct. og 0,4 pct. for de tre indeks BørsUdsigten har valgt at følge.

Asien noteres fra fald på 1,4 pct. til en stigning på 1,0 pct. til morgen, fredag. Kina holder fortsat lukket på grund af det kinesiske nytår (rottens år). Kina forventes at åbne mandag den 3. februar.

De europæiske aktier lukkede torsdag med fald på mellem 0,0 pct. og 0,5 pct. for de 3 indeks (CAC, DAX og FTSE) som BørsUdsigten følger.

De europæiske aktieindeks ses åbne med stigninger på mellem 0,0 pct. og 0,4 pct., når vi lægger morgenens handel med de europæiske indeksfutures til grund.

Wall Street ligger til at åbne uforandret plus / minus 0,1 pct. når vi lægger morgenens handel med indeksfutures til grund.

C20 indekset ses åbne uforandret til lavere, nu til morgen, fredag.

 

Wuhan Corunavirussen

Tirsdag var antallet 4.515, og 106 dødsfald. (2,3 pct. dødelighed)

Onsdag, 5.327 smittede og 132 dødsfald. (2,5 pct. dødelighed)

Torsdag 7.711 smittede og 170 dødsfald (2,2 pct. dødelighed)

Fredag 9.692 smittede og 213 døde (3,0 pct. dødelighed)

WHO har erklæret undtagelsestilstand. WHO frygter at Wuhanvirussen kan sprede sig til fattigere lande, der ikke har den samme muligheder for at inddæmme smitten.

Ingen tvivl om at udbruddet vil få store økonomiske konsekvenser på den korte bane.

Kina holder lukket til den 2. februar, og åbner igen mandag den 3. februar, hvis markedet falder yderligere er der risiko panik, ved åbningen.

BørsUdsigten har udvirket et chart over Hang Seng indekset. Det noteres, at chartet er blevet handlet ned gennem hele sessionen!

En måde at sikre sig mod tab er at købe bear produkter og eventuelt ETFer (Exchange Trade Fonds)

 

Gamechanger 

FANG aktierne plus Microsoft fortsætter med at levere fantastiske resultater. I går efter lukningen af Wall Street

Apple , Microsoft, Google, Facebook og Amazon udgør ca. 16 pct af den samlede værdi på S&P500.

Indtil nu har man brugt regnskaberne til at sælge på, hvilket kan ses på opbremsningen i S&P500.

 

 

S&P500 Strategi og Vurdering

S&P500 lukkede torsdag med en stigning på 0,3 pct. (10,26 point) i indeks 3.283,66, efter en laveste notering i 3.243.

Ser BørsUdsigten på chartet for S&P500 (3.284), er der tale om en inside reversal på vores candlelight, hvilket er et lille købesignal. Sekundært er der fortsat tale om en opbremsning af den sekundære trend ved bruddet af 3.265 niveauet. Der er udsendt et nyt købesignal, men holder vi os ikke over 3265 – kan det være starten på en midlertidig topformation (SHS). Brud af 3.330 vil annullere oplægget. Opbremsningen indikerer, at man bruger regnskaberne til at realisere gevinster.

Tertiært/Spekulativt har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 3.259 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud 3.265 niveauet. Strategi: Køb

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 3.265 niveauet. Stop los ved brud af 3.265 niveauet. Strategi: Køb

S&P500: Dagschart

 

OMXC20 Strategi og Vurdering

C20 indekset lukkede torsdag med et fald på 1,4 pct. (16,43 point) i 1.171,62.

Ser BørsUdsigten på dagschartet for C20 (1.172), er der tale om et brud af den tertiære stigende trend. Det har udløst et salgssignal ved bruddet af 1.182 niveauet, og en positiv tertiær konsolidering.

Pas På! Der  kan være tale om et falsk købesignal! Det kan udløse en foreløbig top i form af en shs-formation. Oplægget annulleres ved brud af 1.193 niveauet. Sekundært salgssignal ved brud af 1.163 niveauet.

Med udgangspunkt i månedschartet sætter BørsUdsigten et nyt objektiv til 1.270-1.300 niveauet (indenfor de næste 6 måneder). Objektivet annulleres ved brud af 1.131 niveauet.

Tertiært (kort sigt) har BørsUdsigten udløst stop loss ved bruddet af 1.182 niveauet. Genkøb loss ved brud af 1.133 niveauet. Strategi: Sælg (ændret)

Sekundært (mellemlang sigt) har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 1.100 niveauet.  Hjemtagelse af gevinst ved brud af 1.163 niveauet. Strategi: Køb

C20: Dagschart

 

OMXS30 – Strategi og Vurdering.

Ser BørsUdsigten på dagschartet for S30 – minus 0,2 pct. (4 point) i indeks 1.788 – er der tale om en kileformation, hvor presset ligger på støttelinien i 1.771 niveauet. Den “lille” topformation bliver bekræftet ved et brud af 1.770 niveauet.

BørsUdsigten noterer et prisobjektiv i 1.850 niveauet indenfor de tre måneder. Prisobjektivet annulleres ved brud af 1.700 niveauet.

Tertiært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst ved brud af 1.810 niveauet. Genkøb ved brud af 1.797 niveauet. Strategi: Sælg 

Sekundært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst af en lang position ved bruddet af 1.782 niveauet. Genkøb ved brud af 1.810 niveauet. Strategi: Sælg

OMXS30: Dagschart

 

DAX30 – Strategi og Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet DAX30 – minus 1,4 pct. (188 point) i indeks 13.157 – er der tale om en negativ trend med en toplinie i 13.280 niveauet. Salgssignalet blev brudt ved bundlinien i 13.200 niveauet, og bekræftede salgssignalet. EXIT af alle positioner ved brud af 13.000 niveauet.

BørsUdsigten noterer, at det 50 dages glidende gennemsnit er brudt i 13.280 niveauet, Det betyder også, at der er lagt op til et lille “death cross”, og så kan en nedtrend blive en længere oplevelse.

BørsUdsigten vurderer fortsat, at der er lagt op til en test af 13.800-900 niveauet inden for de næste tre måneder. Oplægget annulleres ved et brud af 12.975 niveauet.

Tertiært / Spekulativt har BørsUdsigten hjemtaget gevinst af en lang position ved bruddet af 13.510 niveauet. Genkøb ved brud af 13.380 niveauet. Strategi: Sælg 

Sekundært har BørsUdsigten solgt (stop loss) ved bruddet af 13.278 (købt i 13.400 niveauet). Genkøb ved brud af 13.600 niveauet. Strategi: Sælg.

DAX30: Dagschart

 

USD/DKK – Strategi og Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for valutakrydset USD/DKK (6,78) til morgen, fredag, er der fortsat tale om en opbremsning af den tertiære accelererende (sidelæns konsolidering) trend. Salgssignal udløses ved brud af 6,77 niveauet. Købesignal ved brud af 6,785 niveauet.

BørsUdsigten vurderer, at der er tale om en sidelæns konsolidering, der fortsat kan udvikle sig til en negativ fortsættelse – så hav stop loss klar (som altid). Umiddelbart vurderer BørsUdsigten at næste bevægelse er OP!

Spekulativt / tertiært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 6,715 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 6,77 niveauet. Strategi: Køb.

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 6,72. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 6,735 niveauet. Strategi: Køb

USD/DKK: Dagschart

 

UK Brent Spot

BørsUdsigten noterer, at der er en fejl i på 1 USD i opgørelsen fra chartet til den “rigtige” oliepris. Signalerne er dog de samme.

Ser BørsUdsigten på UK Brent (58 USD) til morgen, fredag, er der tale om en opbremsning af olieprisen.

Tertiært har BørsUdsigten udløst stop loss ved bruddet af 65 niveauet. Genkøb ved brud af 60,5 niveauet. Strategi: Sælg

Sekundært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst ved brud af 66 niveauet. Genkøb ved brud af 64 niveauet. Strategi: Sælg

UK Brent: Dagschart

Chart: Investing.com

 

BørsUdsigten Ny Form

BørsUdsigten er lidt anderledes end den BørsUdsigt der har været udgivet tidligere.

Det er dog ikke den største ændring. Den største ændring er, at de tekniske markedsanlyser fremover vil være GRATIS. Man skal dog fortsat registre sig og logge ind for at få adgang.

BørsUdsigten har endnu ikke lavet en ny fast form; hvorfor formen kan ændres løbende.

Den gamle “redacteur” vil tilstræbe, at der mindst kommer en vurdering og strategi for C20 indekset, S&P500, og USD/DKK, og måske – hvis tiden taler for – S30/Dax30.

Udsendelsestidspunktet vil være senest 08.30 (ca.) Kommentarer (fundamentale vurderinger) vil komme i den tekniske vurdering. Jeg vil forsøge at adskille kommentarerne evt. ved at bruge kursiv. I må meget gerne sprede budskabet om gratis adgang.

 

Ansvarsfraskrivelse:
Ovennævnte vurdering er uden ansvar – og baseret udelukkende på teknisk analyse og handelstekniske erfaringer.

BørsUdsigten opfordrer til at hvis man ikke er professionel – søger rådgivning. Det er dig alene, der er ansvarlig for gevinst og tab ved brug af BørsUdsigten’s vurderinger!

Vigtigt! (gentagelse igen – igen – igen – igen) – Få Styr på Markedsrisikoen!

BørsUdsigten er et risiko- og optimeringsværktøj, der registrerer markedets bevægelser, og kommer med vurderinger og strategier til eksponeringen i aktiemarkedet. Markedsudviklingen udgør ca. 80 pct. af en akties værdi, og resten af individuelle faktorer. Derfor er det vigtigt at forholde sig til markedsrisikoen, når man handler.

Det er her BørsUdsigten kommer ind i billedet!

Ovennævnte vurderinger og strategier benyttes til at vægte eksponeringen af ens aktiebeholdning i relation til trenden på aktiemarkedet.

Du kan også bruge BørsUdsigten’s strategier alene ved, at handle på købs- og salgssignaler, og vægte  antallet af købte og solgte aktier efter ens egen investeringshorisont.

BørsUdsigten har valg en basisportefølje (primær), en mellemlang (sekundær) og en kort spekulativ indgang (tertiær). Dette for på en enkel måde at minimere risikoen, og kun have aktier / positioner, når investorerne ser positivt på markedet.

Med BørsUdsigten’s strategi undgår man at købe for sent og sælge for tidligt!

Det er naturligvis op til den enkelte investor at vægte ovennævnte til ens risikoprofil.

Når BørsUdsigten skriver, at der skal åbnes en short er det et tilvalg, hvor man hos mange internetmæglere kan ”låne” aktier og spekulere i kursfald – eller man kan benytte ETF (Exchange Tradede Funds) – ofte gearede – til at afdække risiko og spekulere i kursfald. Vær opmærksom på skatteforhold.

BørsUdsigten tager ikke hensyn til eller forholder os til skatteforhold i vores vurderinger! Det er op til læserne selv.

Article printed from AktieRådet: https://aktieraadet.dkURL to article: https://aktieraadet.dk/fortsat-opbygning-af-topformationer/

Copyright © 2017 AktieRådet. All rights reserved.


Gul risikokategori:
Investeringsprodukter, hvor der er risiko for, at indskuddet ved produktet kan tabes helt eller delvist. Produkttypen er ikke vanskelig at gennemskue, og omfatter Garantbeviser, Andelsbeviser, Aktier, der er handlet på et reguleret marked, Erhvervsobligationer, der er handlet på et reguleret marked, Certifikater, hvor der ikke kan tabes mere end det indskudte beløb, Øvrige statsobligationer udstedt i andre valutaer end DKK og EUR, Udenlandske realkreditobligationer, Investeringsforeningsbeviser (UCITS), Specialforeninger (Non-UCITS) samt Strukturerede obligationer og indlån med fuld tilbagebetalingspligt af hovedstolen.


Ansvarsfraskrivelse
er ikke en investeringsanalyse i henhold til § 2, nr. 11 i Finanstilsynets bekendtgørelse om de organisatoriske krav til og betingelserne for drift af virksomhed som værdipapirhandler. Der er derfor ikke noget forbud mod at handle inden udbredelse af . er udarbejdet af Børsudsigten for Børsudsigten på baggrund af offentligt tilgængeligt materiale. Vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på informationer, som Børsudsigten har modtaget fra kilder, som Børsudsigten finder pålidelige, men Børsudsigten garanterer for materialets fuldkommelighed eller nøjagtighed. vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på den angivne dato og kan ændres uden varsel. er ikke et tilbud om eller en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer, valuta eller finansielle instrumenter. Aktiespots vurderinger og skøn træder ikke i stedet for kundens udøvelse af eget skøn over, hvorvidt der skal disponeres i overensstemmelse med de i anførte vurderinger og skøn. Børsudsigten indestår ikke for, at de i angivne vurderinger og skøn om den fremtidige kurs og renteudvikling vil være i overensstemmelse med den faktiske kurs- og renteudvikling. Børsudsigten hæfter således ikke for tab opstået som følge af dispositioner foretaget på baggrund af Aktiespots informationer, vurderinger eller skøn. er til personligt brug for Børsudsigtens kunder og må ikke kopieres eller offentliggøres.

Allan Thestrup

Skrevet af Allan Thestrup

Allan leverer en analyse hver morgen, med fokus på markedernes udvikling og signaler.