Bekræftet Købesignal

Asien noteres uforandret /uensartet fra et fald på 0,4 pct. til en stigning på 0,7 pct. nu til morgen, fredag.

De europæiske aktier ses åbne med lidt højere på mellem 0,0 pct. og 0,2 pct., når vi lægger de europæiske aktiefutures til grund.

Wall Street ses åbne uforandret plus / minus 0,2 pct., såfremt der blev åbnet nu til morgen.

C20 indekset ses åbne højere nu til morgen, fredag

 

Regnskaber

Fredag den 1. februar, regnskaber fra Danske Bank og Novo Nordisk

Tirsdag den 5. februar regnskaber fra Pandora, Lundbeck, Gyldendal og Skjern Bank. Q1 resultat fra Coloplast.

Udvalgte Amerikanske regnskaber:

Torsdag: Amazon, UPS, og General Electric. Fredag: Exxon Mobil, Chevron, og Deutsche Bank. Mandag: Alphabet (Google)

Og det blev igen store flotte regnskaber – Amazon leverede efter børs et resultat der overgik forventningerne. På trods faldt aktien med 5 pct. i eftermarkedet efter en stigning på 3 pct. i den ordinære notering. General Electric leverede over forventning og steg 11,7 pct. faldt 2,3 pct i eftermarkedet. Ups steg med 4,2 pct. i den ordinære notering.

Officiel Jobrapport fra USA fredag, og den bliver sandsynligvis OK.

BørsUdsigten noterer, at antallet af førstegangsansøgere til arbejdsløshedsunderstøttelse steg med 53K til 253K fra ekstremt lave 200K. Tallet underbygger BørsUdsigten’s påstand om at USA befinder sig i en recession.

Og så kom der godt ny fra handelsforhandlingerne mellem Kina og USA

BørsUdsigten vurderer, det skete med en udtalelse fra Trump om, at der sker store fremskridt i handelsforhandlingerne.

 

S&P500 Strategi og Vurdering

S&P500 steg med 0,9 pct. (23,05 point) til indeks 2.704,10.

Ser BørsUdsigten på dagschartet blev gårsdagens købesignal bekræftet med yderligere stigning.

Der er tale om udbrud af en base / sidelæns konsolidering. Bruddet er op, og det udløser et rent købesignal ved bruddet af 2.670 niveauet – Og bruddet SKAL følges. Oftest ser vi en test indenfor overskuelig fremtid af den gamle modstand, nu støtte i 2.670 niveauet, i før vi ser yderligere stigninger.

BørsUdsigten skrev mandag:

Mandag blev bundlinien i 2.630 niveauet testet for alvor; men afviste. Der var tale om hårde vilkår med skuffende regnskaber.

BørsUdsigten vurderede tirsdag, at onsdag igen kan blive vendedag, såfremt der blæser positive vinde fra meget store regnskaber, og en lettelse af QE.

Noget tyder på, at det bliver tilfældet.

Bruddet af 2.670 niveauet indikere yderligere stigninger, og en test af de gamle toppe i 2.800 niveauet, og efterfølgende 2.940 niveauet.

BørsUdsigten’s målzone i 3.000 niveauet er muligvis tættere på, end vi hidtil har troet.

Tertiært har BørsUdsigten genkøbt en lang position i 2.510 niveauet (solgt i 2.735 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 2.67 niveauet. BørsUdsigten har lukket en short ved bruddet af 2510 niveauet. Åbning af nu short ved brud af 2.630. Strategi: Køb.

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 2.510 niveauet (solgt i 2.610 niveauet). Der hjemtages gevinst ved brud af 2.670 niveauet. Strategi: Køb

BørsUdsigten noterer fortsat vendesignal i USD (tertiært salgssignal). Vendesignalet (svækkelsen af USD) kan skyldes forventning om lempelse af tilbagerulningen af QE.

BørsUdsigten noterer, at USD faldt (som ventet) efter Fed’s rentemelding.

For USD/DKK se nedenfor i et separat afsnit.

S&P500: Dagschart

 

OMXC20 – Strategi og Vurdering

C20 indekset lukkede med et fald på 0,6 pct. (5,84 point) i 923,13.

Der blev udløst et spekulativt købesignal ved bruddet af 922 niveauet. Dermed er der en ny højere bund, og for at udløse et stærkt sekundært købesignal og en tertiær trend – et brud af 940 niveauet. BørsUdsigten vurderer, at en test af 940 niveauet vil ske i dag, torsdag eller senest i morgen, fredag.

Ser BørsUdsigten på dagschartet for C20 afviste toplinien i 938-40 niveauet. Brud af 940 niveauet vil betyde slutningen på en 4 måneder lang sidelæns konsolidering. Bekræftet brud af 938-40 niveauet SKAL følges op med KØB! Bundlinien i basen ligger i 873 niveauet. Brud af dette niveau SKAL følges op med sekundært Salg.

Tertiært (kort sigt) har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 922 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 922 niveauet (ændret). Strategi: Køb 

Sekundært (mellemlang sigt) har BørsUdsigten hjemtaget gevinst i 910 niveauet. Der genkøbes ved brud af 938-40 niveauet (bekræftet). Ny short åbnes ved brud af 873 niveauet. Strategi: Sælg

OMXC20: Dagschart

 

DAX30 – Strategi og Vurdering

DAX30 lukkede onsdag med et fald på 0,1 pct. (9 point) i 11.173.

BørsUdsigten gentager torsdagens vurdering:

Ser BørsUdsigten på DAX30 ligger vi i en sekundær optrend. Der udløses salgssignal trendfølgende ved brud af den tertiært / sekundære stigende trend i 11.190 niveauet. Gappet blev lukket, så BørsUdsigten ser en positiv fortsættelsesformation Der bekræftes ved brud af 11.235 niveauet.

Der er tale om en invers SHS chartformation, og vil indikere en test af 11.500-600 niveauet. For en ny og evt større SHS formation. BørsUdsigten vil acceptere en test af 11.000 niveauet på nedsiden.

BørsUdsigten noterer, at vi stadig befinder os i et krydsfelt, med mange modstridende signaler – så alt kan ske herfra.

Tertiært / spekulativt har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 11.000 niveauet. hjemtagelse af gevinst ved brud af 11.190 niveauet. Strategi: Køb.

Sekundært har BørsUdsigten købt ved bruddet af 10.500 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 11.060 niveauet. Strategi: Køb

DAX30: Dagschart

 

OMXS30 – Strategi og Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for S30 plus 0,4 pct. (5,92 point) i indeks 1.515, er der tale om en accelererende optrend – og snart en bekræftelse af en mulig større invers SHS formation, såfremt 1.540-60 niveauet brydes. Det vil give en målzone i 1.700-25 niveauet. Der blev udløst et pænt købesignal, efter bruddet af modstandsniveauet i 1.500 niveauet.

Tertiært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 1.479 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 1.510 niveauet. Strategi: Køb 

Sekundært har BørsUdsigten fået udløst købesignal ved bruddet af 1.438 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 1.500 niveauet. Strategi: Køb

OMXS30: Dagschart

 

USD/DKK – Strategi og Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for USD/DKK krydset (6,52) er den sekundære nedtrend med en toplinie i 6,5875 blevet brudt. Det betyder mindst en opbremsning i den stigende trend. Tertiært / spekulativt blev der udløst salgssignal ved bruddet af de horisontale støtte i 6,575 niveauet.

Brud af 6,61 niveauet og efterfølgende 6,65 niveauet vil udløse nogle stærke meget stærke købesignaler. BørsUdsigten vil i givet fald se en målzone i 7,00-7,20 niveauet i løbet af de næste 12 mdr.

Spekulativt / Tertiært har BørsUdsigten solgt (udløst stop) af en lang positionved bruddet af 6,555 niveauet. (købt i 6,575 niveauet). Genkøb ved brud af 6,52 niveauet. (Testes NU). Strategi: Sælg.

Sekundært har BørsUdsigten solgt (udløst stop loss) ved bruddet af 6,55 niveauet. (købt i 6,5875 niveauet) Genkøb ved brud af 6,61 niveauet. Strategi: Sælg

 

USD/DKK: Dagschart

 

Chart: Investing.com

 

BørsUdsigten Ny Form

BørsUdsigten er lidt anderledes end den BørsUdsigt der har været udgivet tidligere.

Det er dog ikke den største ændring. Den største ændring er, at de tekniske markedsanlyserne fremover vil være GRATIS. Man skal dog fortsat registre sig og logge ind for at få adgang.

BørsUdsigten har endnu ikke lavet en ny fast form; hvorfor formen kan ændres løbende.

BørsUdsigten skal i en periode genopfinde sig selv.

Den gamle “redacteur” vil tilstræbe, at der mindst kommer en vurdering og strategi for C20 indekset, S&P500, og USD/DKK, og hvis tiden taler for S30/Dax30.

Udsendelsestidspunktet vil være senest 08.30 (ca.) Kommentarer (fundamentale vurderinger) vil komme i den tekniske vurdering. Jeg vil forsøge at adskille kommentarerne evt. ved at bruge kursiv. I må meget gerne sprede budskabet om gratis adgang.

Abonnementer, vil forudbetalinger blive refunderet forholdsmæssig med skærringsdato 1. januar 2019.

Refundering sker ved fremsendelse til allan@borsudsigten.dk vedhæftet seneste betalte faktura – samt kontonummer (overførsel).

BørsUdsigten registrer ikke kontooplysninger. Refusionskrav mod BørsUdsigten skal være os i hænde senest den 31. januar 2019.

Ansvarsfraskrivelse:
Ovennævnte vurdering er uden ansvar – og baseret udelukkende på teknisk analyse og handelstekniske erfaringer.

BørsUdsigten opfordrer til at hvis man ikke er professionel – søger rådgivning. Det er dig alene, der er ansvarlig for gevinst og tab ved brug af BørsUdsigten’s vurderinger!

Vigtigt! (gentagelse igen – igen – igen – igen)Få Styr på Markedsrisikoen!

BørsUdsigten er et risiko- og optimeringsværktøj, der registrerer markedets bevægelser, og kommer med vurderinger og strategier til eksponeringen i aktiemarkedet. Markedsudviklingen udgør ca. 80 pct. af en akties værdi, og resten af individuelle faktorer.Derfor er det vigtigt at forholde sig til markedsrisikoen, når man handler.

Det er her BørsUdsigten kommer ind i billedet!

Ovennævnte vurderinger og strategier benyttes til at vægte eksponeringen af ens aktiebeholdning i relation til trenden på aktiemarkedet.

Du kan også bruge BørsUdsigten’s strategier alene ved, at handle på købs- og salgssignaler, og vægte antallet af købte og solgte aktier efter ens egen investeringshorisont.

BørsUdsigten har valg en basisportefølje (primær), en mellemlang (sekundær) og en kort spekulativ indgang (tertiær). Dette for på en enkel måde at minimere risikoen, og kun have aktier / positioner, når investorerne ser positivt på markedet.

Med BørsUdsigten’s strategi undgår man at købe for sent og sælge for tidligt!

Det er naturligvis op til den enkelte investor at vægte ovennævnte til ens risikoprofil.

Når BørsUdsigten skriver, at der skal åbnes en short er det et tilvalg, hvor man hos mange internetmæglere kan ”låne” aktier og spekulere i kursfald – eller man kan benytte ETF (Exchange Tradede Funds) – ofte gearede – til at afdække risiko og spekulere i kursfald. Vær opmærksom på skatteforhold.

BørsUdsigten tager ikke hensyn til eller forholder os til skatteforhold i vores vurderinger! Det er op til læserne selv.


Gul risikokategori:
Investeringsprodukter, hvor der er risiko for, at indskuddet ved produktet kan tabes helt eller delvist. Produkttypen er ikke vanskelig at gennemskue, og omfatter Garantbeviser, Andelsbeviser, Aktier, der er handlet på et reguleret marked, Erhvervsobligationer, der er handlet på et reguleret marked, Certifikater, hvor der ikke kan tabes mere end det indskudte beløb, Øvrige statsobligationer udstedt i andre valutaer end DKK og EUR, Udenlandske realkreditobligationer, Investeringsforeningsbeviser (UCITS), Specialforeninger (Non-UCITS) samt Strukturerede obligationer og indlån med fuld tilbagebetalingspligt af hovedstolen.


Ansvarsfraskrivelse
er ikke en investeringsanalyse i henhold til § 2, nr. 11 i Finanstilsynets bekendtgørelse om de organisatoriske krav til og betingelserne for drift af virksomhed som værdipapirhandler. Der er derfor ikke noget forbud mod at handle inden udbredelse af . er udarbejdet af Børsudsigten for Børsudsigten på baggrund af offentligt tilgængeligt materiale. Vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på informationer, som Børsudsigten har modtaget fra kilder, som Børsudsigten finder pålidelige, men Børsudsigten garanterer for materialets fuldkommelighed eller nøjagtighed. vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på den angivne dato og kan ændres uden varsel. er ikke et tilbud om eller en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer, valuta eller finansielle instrumenter. Aktiespots vurderinger og skøn træder ikke i stedet for kundens udøvelse af eget skøn over, hvorvidt der skal disponeres i overensstemmelse med de i anførte vurderinger og skøn. Børsudsigten indestår ikke for, at de i angivne vurderinger og skøn om den fremtidige kurs og renteudvikling vil være i overensstemmelse med den faktiske kurs- og renteudvikling. Børsudsigten hæfter således ikke for tab opstået som følge af dispositioner foretaget på baggrund af Aktiespots informationer, vurderinger eller skøn. er til personligt brug for Børsudsigtens kunder og må ikke kopieres eller offentliggøres.

Allan Thestrup

Skrevet af Allan Thestrup

Allan leverer en analyse hver morgen, med fokus på markedernes udvikling og signaler.