Genoptagelse af Positiv Trend?

BørsUdsigten: Så er det op til dagens STORE regnskaber (- og Fed (;-D)

 

Asien noteres uensartet fra et fald på 0,5 pct. til en stigning på 0,9 pct. nu til morgen, onsdag.

De europæiske aktier ses åbne med stigninger på mellem 0,0 pct. og 0,4 pct., når vi lægger de europæiske aktiefutures til grund.

Wall Street ses åbne med stigninger på mellem 0,0 pct. og 0,7 pct., såfremt der blev åbnet nu til morgen.

C20 indekset ses åbne højere nu til morgen, onsdag

 

Regnskaber

Onsdag den 30. januar, regnskab fra NNIT

Torsdag den 31, januar, regnskab fra Ørsted og FLSmidth og Q1 fra Gabriel og AMBU

Fredag den 1. februar, regnskaber fra Danske Bank og Novo Nordisk

Tirsdag den 5. februar regnskaber fra Pandora, Lundbeck, Gyldendal og Skjern Bank. Q1 resultat fra Coloplast.

Udvalgte Amerikanske regnskaber:

Onsdag: Microsoft, Facebook, Alibaba, Visa, Tesla, Boeing, og McDonalds. Torsdag: Amazon, UPS, og General Electric. Fredag: Exxon Mobil, Chevron, og Deutsche Bank. Mandag: Alphabet (Google)

BørsUdsigten noterer, at Apple slog sine nedjusterede forventninger, og at aktien steg 8,8 pct. i eftermarkedet under pæn omsætning. Stigningen sket på trods af et fald i den kinesiske omsætning med 27 pct.

Der offentliggøres rentemeddelelse fra Fed’s FOMC-møde i dag, onsdag og officiel Jobrapport fra USA fredag.

Der er rygter om, at Fed vil lempe deres tilbagerulning (slankning af balancen), hvorimod der ikke er forventning om en renteændring.

 

Der er fortsat forhandlinger om løsningen af handelskonflikten. Det sker med topforhandlerne fra USA og Kina – så man ønsker en løsning. Der er tale om vicepræsident Liu He, og cetralbankchef Yi Gang, og chefforhandler Navarro. Møderne finder sted i USA.

 

S&P500 Strategi og Vurdering

S&P500 faldt med 0,2 pct. (3,85 point) til indeks 2.640,00.

Ser BørsUdsigten på dagschartet ligger vi fortsat i en konsolidering med en toplinie i 2.670 niveauet, og en bundlinie i 2.630 niveauet. Indtil et brud af 2.670 niveauet eller 2,630 niveauet befinder vi os fortsat i et advarselsområde.

Mandag blev bundlinien i 2.630 niveauet testet for alvor; men afviste. Der var tale om hårde vilkår med skuffende regnskaber.

BørsUdsigten vurderede tirsdag, at onsdag igen kan blive vendedag, såfremt der blæser positive vinde fra meget store regnskaber, og en lettelse af QE.

Noget tyder på, at det bliver tilfældet.

Der kan fortsat være tale Reliefrally / Bear Market Rally.

Det betyder, at vi fortsat skal have fokus på bundlinien i konsolideringen. Brud af denne kan indikere en midlertidig top men også mulighed for en W formation såfremt der noteres en højere bund.

Modsat vil et brud af 2.670 niveauet indikere yderligere stigninger, en test af de gamle toppe i 2.800 niveauet, og efterfølgende 2.940 niveauet.

BørsUdsigten’s målzone i 3.000 niveauet er muligvis tættere på, end vi hidtil har troet.

Tertiært og sekundært salgssignal udløses ved brud af 2.630 niveauet.

Tertiært har BørsUdsigten genkøbt en lang position i 2.510 niveauet (solgt i 2.735 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 2.630 niveauet. BørsUdsigten har lukket en short ved bruddet af 2510 niveauet. Åbning af nu short ved brud af 2.630. Strategi: Køb.

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 2.510 niveauet (solgt i 2.610 niveauet). Stop loss ved brud af 2.630 niveauet. Strategi: Køb

BørsUdsigten noterer fortsat vendesignal i USD (tertiært salgssignal). Vendesignalet (svækkelsen af USD) kan skyldes forventning om lempelse af tilbagerulningen af QE.

S&P500: Dagschart

 

OMXC20 – Strategi og Vurdering

C20 indekset lukkede med en stigning på 0,8 pct. (7,04 point) i 924,49.

Der blev udløst et spekulativt nu tertiært salgssignal ved bruddet af 935 niveauet. Lukningen over 922 niveauet har udløst et spekulativt købesignal, og en ny højere bund ved bruddet af 922 niveauet. 912  niveauet yder en horisontal tertiær støtte, såfremt chartet igen vælger at fortsætte den faldende trend.

Ser BørsUdsigten på dagschartet for C20 afviste toplinien i 938-40 niveauet. Brud af 940 niveauet vil betyde slutningen på en 4 måneder lang sidelæns konsolidering. Bekræftet brud af 938-40 niveauet SKAL følges op med KØB! Bundlinien i basen ligger i 873 niveauet. Brud af dette niveau SKAL følges op med sekundært Salg.

Tertiært (kort sigt) har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 922 niveauet. Stop loss ved brud af 917 niveauet nedefra. Strategi: Køb (ændret)

Sekundært (mellemlang sigt) har BørsUdsigten hjemtaget gevinst i 910 niveauet. Der genkøbes ved brud af 938-40 niveauet (bekræftet). Ny short åbnes ved brud af 873 niveauet. Strategi: Sælg

OMXC20: Dagschart

 

DAX30 – Strategi og Vurdering

DAX30 lukkede mandag med en stigning på 0,1 pct. (9 point) i 11.219.

Ser BørsUdsigten på DAX30 ligger vi i en sekundær optrend. Der udløses salgssignal trendfølgende ved brud af den tertiært / sekundære stigende trend i 11.205 niveauet. Gappet blev lukket, så BørsUdsigten ser en positiv fortsættelsesformation Der bekræftes ved brud af 11.235 niveauet.

Der er tale om en invers SHS chartformation, og vil indikere en test af 11.500-600 niveauet. For en ny og evt større SHS formation. BørsUdsigten vil acceptere en test af 10.900 niveauet på nedsiden.

BørsUdsigten noterer, at vi stadig befinder os i et krydsfelt, med mange modstridende signaler – så alt kan ske herfra.

Tertiært / spekulativt har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 11.000 niveauet. hjemtagelse af gevinst ved brud af 11.205 niveauet. Strategi: Køb.

Sekundært har BørsUdsigten købt ved bruddet af 10.500 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 11.050 niveauet. Strategi: Køb

DAX30: Dagschart

 

OMXS30 – Strategi og Vurdering

Ser vi på dagschartet for S30 plus 0,8 pct. (11,71 point) i indeks 1.503, signalerer vores candlelight køb, så yderligere stigninger i S30 må forventes. Der der tale om en mulig større invers SHS formation, såfremt 1.540-60 niveauet brydes. På den korte bane er der også ved at blive dannet en invers SHS formation. Der blev udløst et spekulativt købesignal ved bruddet af 1.479 niveauet.

Det ligner ikke men er en positiv fortsættelsesformation, og vi fik et lille købesignal. Modstandsniveauet i 1.500 niveauet afviste mandag, og nu skal bundlinien i 1.475 testes.

Tertiært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 1.479 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 1.500 niveauet. Strategi: Køb 

Sekundært har BørsUdsigten fået udløst købesignal ved bruddet af 1.438 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 1.475 niveauet. Strategi: Køb

OMXS30: Dagschart

 

USD/DKK – Strategi og Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for USD/DKK krydset (6,529) er den sekundære nedtrend med en toplinie i 6,5875 blevet brudt. Det betyder mindst en opbremsning i den stigende trend. Tertiært / spekulativt blev der udløst salgssignal ved bruddet af de horisontale støtte i 6,575 niveauet.

Brud af 6,61 niveauet og efterfølgende 6,65 niveauet vil udløse nogle stærke meget stærke købesignaler. BørsUdsigten vil i givet fald se en målzone i 7,00-7,20 niveauet i løbet af de næste 12 mdr.

Den fundamentale forudsætning (præmis) er dog at Fed bibeholder slankningen af balancen (tilbagerulning af QE). Det er der dog ikke meget der tyder på når vi ser kursudviklingen på USD.

Spekulativt / Tertiært har BørsUdsigten solgt (udløst stop) af en lang positionved bruddet af 6,555 niveauet. (købt i 6,575 niveauet). Genkøb ved brud af 6,53 niveauet. Strategi: Sælg.

Sekundært har BørsUdsigten solgt (udløst stop loss) ved bruddet af 6,55 niveauet. (købt i 6,5875 niveauet) Genkøb ved brud af 6,61 niveauet. Strategi: Sælg

 

USD/DKK: Dagschart

 

Chart: Investing.com

 

BørsUdsigten Ny Form

BørsUdsigten er lidt anderledes end den BørsUdsigt der har været udgivet tidligere.

Det er dog ikke den største ændring. Den største ændring er, at de tekniske markedsanlyserne fremover vil være GRATIS. Man skal dog fortsat registre sig og logge ind for at få adgang.

BørsUdsigten har endnu ikke lavet en ny fast form; hvorfor formen kan ændres løbende.

BørsUdsigten skal i en periode genopfinde sig selv.

Den gamle “redacteur” vil tilstræbe, at der mindst kommer en vurdering og strategi for C20 indekset, S&P500, og USD/DKK, og hvis tiden taler for S30/Dax30.

Udsendelsestidspunktet vil være senest 08.30 (ca.) Kommentarer (fundamentale vurderinger) vil komme i den tekniske vurdering. Jeg vil forsøge at adskille kommentarerne evt. ved at bruge kursiv. I må meget gerne sprede budskabet om gratis adgang.

Abonnementer, vil forudbetalinger blive refunderet forholdsmæssig med skærringsdato 1. januar 2019.

Refundering sker ved fremsendelse til allan@borsudsigten.dk vedhæftet seneste betalte faktura – samt kontonummer (overførsel).

BørsUdsigten registrer ikke kontooplysninger. Refusionskrav mod BørsUdsigten skal være os i hænde senest den 31. januar 2019.

Ansvarsfraskrivelse:
Ovennævnte vurdering er uden ansvar – og baseret udelukkende på teknisk analyse og handelstekniske erfaringer.

BørsUdsigten opfordrer til at hvis man ikke er professionel – søger rådgivning. Det er dig alene, der er ansvarlig for gevinst og tab ved brug af BørsUdsigten’s vurderinger!

Vigtigt! (gentagelse igen – igen – igen – igen)Få Styr på Markedsrisikoen!

BørsUdsigten er et risiko- og optimeringsværktøj, der registrerer markedets bevægelser, og kommer med vurderinger og strategier til eksponeringen i aktiemarkedet. Markedsudviklingen udgør ca. 80 pct. af en akties værdi, og resten af individuelle faktorer.Derfor er det vigtigt at forholde sig til markedsrisikoen, når man handler.

Det er her BørsUdsigten kommer ind i billedet!

Ovennævnte vurderinger og strategier benyttes til at vægte eksponeringen af ens aktiebeholdning i relation til trenden på aktiemarkedet.

Du kan også bruge BørsUdsigten’s strategier alene ved, at handle på købs- og salgssignaler, og vægte antallet af købte og solgte aktier efter ens egen investeringshorisont.

BørsUdsigten har valg en basisportefølje (primær), en mellemlang (sekundær) og en kort spekulativ indgang (tertiær). Dette for på en enkel måde at minimere risikoen, og kun have aktier / positioner, når investorerne ser positivt på markedet.

Med BørsUdsigten’s strategi undgår man at købe for sent og sælge for tidligt!

Det er naturligvis op til den enkelte investor at vægte ovennævnte til ens risikoprofil.

Når BørsUdsigten skriver, at der skal åbnes en short er det et tilvalg, hvor man hos mange internetmæglere kan ”låne” aktier og spekulere i kursfald – eller man kan benytte ETF (Exchange Tradede Funds) – ofte gearede – til at afdække risiko og spekulere i kursfald. Vær opmærksom på skatteforhold.

BørsUdsigten tager ikke hensyn til eller forholder os til skatteforhold i vores vurderinger! Det er op til læserne selv.


Gul risikokategori:
Investeringsprodukter, hvor der er risiko for, at indskuddet ved produktet kan tabes helt eller delvist. Produkttypen er ikke vanskelig at gennemskue, og omfatter Garantbeviser, Andelsbeviser, Aktier, der er handlet på et reguleret marked, Erhvervsobligationer, der er handlet på et reguleret marked, Certifikater, hvor der ikke kan tabes mere end det indskudte beløb, Øvrige statsobligationer udstedt i andre valutaer end DKK og EUR, Udenlandske realkreditobligationer, Investeringsforeningsbeviser (UCITS), Specialforeninger (Non-UCITS) samt Strukturerede obligationer og indlån med fuld tilbagebetalingspligt af hovedstolen.


Ansvarsfraskrivelse
er ikke en investeringsanalyse i henhold til § 2, nr. 11 i Finanstilsynets bekendtgørelse om de organisatoriske krav til og betingelserne for drift af virksomhed som værdipapirhandler. Der er derfor ikke noget forbud mod at handle inden udbredelse af . er udarbejdet af Børsudsigten for Børsudsigten på baggrund af offentligt tilgængeligt materiale. Vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på informationer, som Børsudsigten har modtaget fra kilder, som Børsudsigten finder pålidelige, men Børsudsigten garanterer for materialets fuldkommelighed eller nøjagtighed. vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på den angivne dato og kan ændres uden varsel. er ikke et tilbud om eller en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer, valuta eller finansielle instrumenter. Aktiespots vurderinger og skøn træder ikke i stedet for kundens udøvelse af eget skøn over, hvorvidt der skal disponeres i overensstemmelse med de i anførte vurderinger og skøn. Børsudsigten indestår ikke for, at de i angivne vurderinger og skøn om den fremtidige kurs og renteudvikling vil være i overensstemmelse med den faktiske kurs- og renteudvikling. Børsudsigten hæfter således ikke for tab opstået som følge af dispositioner foretaget på baggrund af Aktiespots informationer, vurderinger eller skøn. er til personligt brug for Børsudsigtens kunder og må ikke kopieres eller offentliggøres.

Allan Thestrup

Skrevet af Allan Thestrup

Allan leverer en analyse hver morgen, med fokus på markedernes udvikling og signaler.