Bekræftet Brud?

BørsUdsigten: Indekserne ligger Underdrejet! Holder momentum?

 

Wall Street lukkede onsdag, med stigninger på mellem 0,7 pct. og 0,8 pct. for de tre indeks BørsUdsigten har valgt at følge. (Wall Street holdt lukket torsdag)

Asien noteres nogenlunde uforandret fra en stigning på 0,5 pct. til fald på 0,2 pct. til morgen, fredag den 4. juli.

De europæiske aktier lukkede uforandret plus / minus 0,1 pct. for de 3 indeks (CAC, DAX og FTSE) som BørsUdsigten følger.

Når vi lægger morgenens handel med de europæiske indeksfutures til grund, ses en negativ åbning på mellem 0,0 og 0,3 pct.

Wall Street ses åbne med stigninger på mellem 0,1 pct. og 0,3 pct. når vil lægger handelen med indeksfutures til grund.

C20 indekset ses åbne uforandret til lidt lavere nu til morgen, fredag.

 

BørsUdsigten holder sommerferie i ugerne 28 – 31 begge uger incl.

BørsUdsigten vil udkomme 1 gang om ugen mandag den 15. juli, mandag den 22. juli, og mandag den 29. juli, for at følge op på udviklingen. Sker der en ekstraordinær begivenhed følger vi naturligvis også op (;-D)

 

BørsUdsigten spørger sig selv – Kan fredagens beskæftigelsestal give brændstof til yderligere stigninger i S&P500, og et bekræftet brud af 3.000 niveauet.

 

S&P500 Strategi og Vurdering

S&P500 lukkede onsdag med en stigning på 0,8 pct. (22,81 point) i indeks 2.995,82. Wall Street holdt lukket torsdag (4. juli)

Ser BørsUdsigten på chartet for S&P500 (2.996), er der tale om en Ø formation. S&P500 noteres i ny “All Time High”, efter bruddet af 2.947 niveauet. BørsUdsigten vurderer at der nu er magnet i det langsigtede mål – om en test af 3.000 niveauet (Vi mangler kun 4,18 point, så mon ikke niveauet skal testes).

Vær opmærksom på, at der dannet to gap mellem 2.943 niveauet og 2.953 niveauet og 2.973 niveauet og 2.980 niveauet. Gaps har det med at blive lukket selv om der tidligere i den igangværende optrend har været et enkelt, der heller ikke er lukket.

BørsUdsigten noterer, at der nu er tale om en midlertidig bekræftet bundformation i form af en invers SHS-formation efter bruddet af 2.947 niveauet.

BørsUdsigten udstikker et kursmål i 3.150 niveauet.

BørsUdsigten vurderer, at der er tale om en ren optrend – hvilket vil sige “Buy the Dips

Tertiær/Spekulativt har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 2.927 niveauet. Take profit ved brud af 2.980 niveauet. Strategi: Køb 

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt ved brud af 2.810 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 2.947 niveauet. Strategi: Køb

BørsUdsigten har fortsat All In, og et kortsigtet købesignal i USD giver en lille “Perfect Bull

 

S&P500: Dagschart

 

OMXC20 Strategi og Vurdering

C20 indekset lukkede torsdag med et fald på 0,6 pct. (6,53 point) i 1.030,68.

Ser BørsUdsigten på dagschartet for C20, er der tale om en positiv tertiær optrend efter det bekræftede brud af  toplinien i 1.033 niveauet. Det betyder, at der tale om en midlertidig bundformation i form af invers shs-formation. Bruddet indikerer at der er gode chancer for yderligere stigninger.

Lige nu ser vi et tilbageslag / konsolidering i form af en test af den gamle modstand. Brud af 1.026 vil udløse et lille salgssignal.

BørsUdsigten noterer, NY ATH (Alle Tiders Højeste). Den inverse SHS formation blev bekræftet ved bruddet af 1.033 niveauet, formationen ændres til en midlertidig bund, med et potentiale til 1.100 niveauet, og på længere sigt 1.200 niveauet.

Tertiært (kort sigt) har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 1.005 niveauet. Stop loss ved brud af 1.026 niveauet. Strategi: Køb.

Sekundært (mellemlang sigt) har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 1.026 niveauet. Stop loss ved brud af 996 niveauet. Strategi: Køb.

 

C20: Dagschart

 

OMXS30 – Strategi og Vurdering.

Ser BørsUdsigten på dagschartet for S30 – plus 0,2 pct. (3 point) i indeks 1.652 – er der tale om et brud af Neckline. Chartet har fået en bekræftet bundformation i den første inverse shs formation / V-formation. Brud af 1.693 niveauet vil sætte et objektiv på 1.900 niveauet, og hvorfor ikke 2.000 niveauet?

BørsUdsigten noterer, at vi befinder os i en sekundær/tertiær positiv trend. Bruddet af 1.627 niveauet var købesignalet, og indikation på en test af målzonen i 1.693-700 niveauet.

Tertiært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved brud af 1.612 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 1.641 niveauet. Strategi: Køb.

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 1,630 niveauet. Stop loss ved brud af 1.627 niveauet. Strategi: Køb.

 

OMXS30: Dagschart

 

DAX30 – Strategi og Vurdering

Ser BørsUdsigten dagschartet på DAX30 (12.630 plus 0,1 pct. (14 point), er der tale om et udbrud af den lille inverse shs-formation. Det sker efter brud af toplinien i 12.412 niveauet. Ligesom S&P500 er der dannet en Ø, og et Gap mellem den gamle top linie i 12.412 niveauet og 12.483 niveauet. Endvidere er 12.616 blevet brudt, hvilket indikerer yderligere stigninger.

BørsUdsigten har et indeksmål på 13.150-75 niveauet, efter bruddet af “Neckline”

Skal gappet lukkes? BørsUdsigten vurderer, at det skal det indenfor den nærmeste fremtid. Sandsynligheden siger, at vi skal ned og teste 12.407 niveauet, indenfor 1 måneds tid, før yderligere stigninger.

Tertiært / spekulativt har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 12.247 niveauet. Der hjemtages gevinst ved brud af ved brud af 12.520 niveauet. Strategi: Køb

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 11.850 niveauet. Hjemtagelse af gevinst ved brud af 12.445 niveauet. Strategi: Køb

 

DAX30: Dagschart

 

USD/DKK – Strategi og Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for valutakrydset til morgen (6,617), er der fortsat tale om en lille sidelæns konsolidering efter den kraftige stigning mandag. Der er tale om en lille bund og et spekulativt købesignal. Der er fortsat tale om en dobbelt top og en bekræftet negativ trend. Tertiært salgssignal blev udløst ved brud af 6,665 niveauet, og sekundært ved bruddet af 6,64 niveauet.

BørsUdsigten vurderer, at vi ser en topformation i USD i form af en dobbelt top. Det indikerer, at vi kan se frem til en større nedtur i USD! Det indikerer, at valutamarkedet er ved at indregne en større rentesænkning fra Fed.

BørsUdsigten vurderer, at en rentesænkning fra Fed ultimo juli, vil svække USD yderligere.

Spekulativt / tertiært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 6,57 niveauet (solgt i 6,665 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 6,60 niveauet. Strategi: Køb 

Sekundært har BørsUdsigten solgt (udløst stop loss) af en lang position ved bruddet af 6,59 niveauet (købt i 6,64 niveauet). Genkøb ved brud af 6,64 niveauet. Strategi: Sælg 

 

USD/DKK: Dagschart

 

UK Brent Spot

Når BørsUdsigten ser på oliechartet for Brent (64,1) er der tale om et lille vendesignal på vores candlelight, og trenden er nu defineret OP!

BørsUdsigten har et mål på prisen for UK Brent på 70 USD indenfor de næste 14. dage.

Spekulativt / tertiært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst ved bruddet af 64,5 niveauet (købt i 61,5 niveauet). Genkøb ved brud af 64,5 niveauet. Strategi: Sælg

Sekundært har Børsudsigten købt en lang position ved bruddet af 63,5 niveauet, med stop loss ved brud af 60 niveauet. Strategi: Køb

 

UK Brent: Dagschart.

 

Chart: Investing.com

 

BørsUdsigten Ny Form

BørsUdsigten er lidt anderledes end den BørsUdsigt der har været udgivet tidligere.

Det er dog ikke den største ændring. Den største ændring er, at de tekniske markedsanlyserne fremover vil være GRATIS. Man skal dog fortsat registre sig og logge ind for at få adgang.

BørsUdsigten har endnu ikke lavet en ny fast form; hvorfor formen kan ændres løbende.

Den gamle “redacteur” vil tilstræbe, at der mindst kommer en vurdering og strategi for C20 indekset, S&P500, og USD/DKK, og måske – hvis tiden taler for – S30/Dax30.

Udsendelsestidspunktet vil være senest 08.30 (ca.) Kommentarer (fundamentale vurderinger) vil komme i den tekniske vurdering. Jeg vil forsøge at adskille kommentarerne evt. ved at bruge kursiv. I må meget gerne sprede budskabet om gratis adgang.

 

Ansvarsfraskrivelse:
Ovennævnte vurdering er uden ansvar – og baseret udelukkende på teknisk analyse og handelstekniske erfaringer.

BørsUdsigten opfordrer til at hvis man ikke er professionel – søger rådgivning. Det er dig alene, der er ansvarlig for gevinst og tab ved brug af BørsUdsigten’s vurderinger!

Vigtigt! (gentagelse igen – igen – igen – igen) – Få Styr på Markedsrisikoen!

BørsUdsigten er et risiko- og optimeringsværktøj, der registrerer markedets bevægelser, og kommer med vurderinger og strategier til eksponeringen i aktiemarkedet. Markedsudviklingen udgør ca. 80 pct. af en akties værdi, og resten af individuelle faktorer. Derfor er det vigtigt at forholde sig til markedsrisikoen, når man handler.

Det er her BørsUdsigten kommer ind i billedet!

Ovennævnte vurderinger og strategier benyttes til at vægte eksponeringen af ens aktiebeholdning i relation til trenden på aktiemarkedet.

Du kan også bruge BørsUdsigten’s strategier alene ved, at handle på købs- og salgssignaler, og vægte  antallet af købte og solgte aktier efter ens egen investeringshorisont.

BørsUdsigten har valg en basisportefølje (primær), en mellemlang (sekundær) og en kort spekulativ indgang (tertiær). Dette for på en enkel måde at minimere risikoen, og kun have aktier / positioner, når investorerne ser positivt på markedet.

Med BørsUdsigten’s strategi undgår man at købe for sent og sælge for tidligt!

Det er naturligvis op til den enkelte investor at vægte ovennævnte til ens risikoprofil.

Når BørsUdsigten skriver, at der skal åbnes en short er det et tilvalg, hvor man hos mange internetmæglere kan ”låne” aktier og spekulere i kursfald – eller man kan benytte ETF (Exchange Tradede Funds) – ofte gearede – til at afdække risiko og spekulere i kursfald. Vær opmærksom på skatteforhold.

BørsUdsigten tager ikke hensyn til eller forholder os til skatteforhold i vores vurderinger! Det er op til læserne selv.


Gul risikokategori:
Investeringsprodukter, hvor der er risiko for, at indskuddet ved produktet kan tabes helt eller delvist. Produkttypen er ikke vanskelig at gennemskue, og omfatter Garantbeviser, Andelsbeviser, Aktier, der er handlet på et reguleret marked, Erhvervsobligationer, der er handlet på et reguleret marked, Certifikater, hvor der ikke kan tabes mere end det indskudte beløb, Øvrige statsobligationer udstedt i andre valutaer end DKK og EUR, Udenlandske realkreditobligationer, Investeringsforeningsbeviser (UCITS), Specialforeninger (Non-UCITS) samt Strukturerede obligationer og indlån med fuld tilbagebetalingspligt af hovedstolen.


Ansvarsfraskrivelse
er ikke en investeringsanalyse i henhold til § 2, nr. 11 i Finanstilsynets bekendtgørelse om de organisatoriske krav til og betingelserne for drift af virksomhed som værdipapirhandler. Der er derfor ikke noget forbud mod at handle inden udbredelse af . er udarbejdet af Børsudsigten for Børsudsigten på baggrund af offentligt tilgængeligt materiale. Vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på informationer, som Børsudsigten har modtaget fra kilder, som Børsudsigten finder pålidelige, men Børsudsigten garanterer for materialets fuldkommelighed eller nøjagtighed. vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på den angivne dato og kan ændres uden varsel. er ikke et tilbud om eller en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer, valuta eller finansielle instrumenter. Aktiespots vurderinger og skøn træder ikke i stedet for kundens udøvelse af eget skøn over, hvorvidt der skal disponeres i overensstemmelse med de i anførte vurderinger og skøn. Børsudsigten indestår ikke for, at de i angivne vurderinger og skøn om den fremtidige kurs og renteudvikling vil være i overensstemmelse med den faktiske kurs- og renteudvikling. Børsudsigten hæfter således ikke for tab opstået som følge af dispositioner foretaget på baggrund af Aktiespots informationer, vurderinger eller skøn. er til personligt brug for Børsudsigtens kunder og må ikke kopieres eller offentliggøres.

Allan Thestrup

Skrevet af Allan Thestrup

Allan leverer en analyse hver morgen, med fokus på markedernes udvikling og signaler.