USA Corp. (A/S)

BØRSUDSIGTEN: Nu skal der Præsteres! Mon ikke 20K skal Testes? Fuld Skrue og ”ALL In”

 

C20 indekset lukkede tirsdag med en stigning på 0,9 pct. (7,76 point) i indeks 859,24.

De europæiske aktiemarkeder lukkede med stigninger mellem på 0,8 pct. og 1,1 pct. for de tre toneangivne europæiske aktieindeks (DAX30, FTSE100 og CAC40), som BørsUdsigten har valgt at følge.

Wall Street lukkede med stigninger på mellem 0,6 pct. og 1,0 pct. for vores 3 toneangivne indeks.

De asiatiske aktiemarkeder noteres højere nu til morgen, onsdag.

De toneangivne europæiske aktieindeks, ses åbne med fald på mellem 0,1 pct. og 0,3 pct. når vi lægger morgenens handler med indeksfutures til grund.

De amerikanske futures ses åbne uforandret plus / minus 0,1 pct., såfremt Wall Street åbnede nu

 

 

C20: Vurdering og Strategi

Ser BørsUdsigten på dagschartet for C20 (859), ligger vi fortsat i en accelererende tertiær og sekundær optrend. Vores candlelight indikerer yderligere stigninger, på dagsniveauet.

Tertiært/spekulativt udløses salgssignal ved brud af 852 niveauet.

Sekundært udløses salgssignal ved brud af 838 niveauet.

BørsUdsigten’s delmål i bevægelsen op imod 925 niveauet ligger i 870 niveauet.

Timing af køb/salg på dagsniveauet, sker på baggrund af BørsUdsigten’s spekulative vurdering.

Tertiært / spekulativt (kort sigt) har BørsUdsigten genkøbt og lukket short i 835 niveauet. Gevinsthjemtagning, og åbning af spekulativ short ved brud af 852 niveauet. Strategi: Køb

Sekundært (mellemlang sigt) har BørsUdsigten genkøbt en lang position i 835 niveauet (solgt i 900 niveauet). Stop loss ved brud af 839 niveauet. Åbning af short ved brud af 810 niveauet.  Strategi: Køb.

Primært har BørsUdsigten solgt en lang position i 962 niveauet. Der genkøbes ved brud af 928 niveauet nedefra. Strategi: Sælg.

De korte momentumindikatorer er roligt på vej op i overkøbte vendeniveauer.

Signalmodellerne ligger i rent Køb.

14c20ch

C20: Dagschart

 

 

Strategierne bruges til timing, risikostyring, og balancering af risikoen / muligheden i din aktiebeholdning, eller sagt på en anden måde, hvor mange aktier skal jeg ligge med i relation til den aktuelle markeds- risiko / potentiale.

 

 

Dagens C20 Udsigt

BørsUdsigten vurderer, at de danske aktier ved C20 indekset, vil åbne uforandret til lidt højere nu til morgen, onsdag.

I dag, onsdag offentliggøres regnskab for Rias, og i morgen, torsdag er det Harboe (Q2), TK Development, Brdr. Klee og Asgaard.

 

 

USA Incorporated (A/S)

BørsUdsigten vurderer, at Donald Trumps liv er for kort til Politik!

USA er ved at blive omdannet til en forretning – Big Business.

Til dette eksperiment har Donald Trump ”ansat” et antal topchefer til de forskellige ”datterselskaber”.

Nogle vil lykkes med at bryde de indgroede strukturer op i den offentlige forvaltning – andre af cheferne vil blive ”fyret”, hvis de ikke leverer resultater! Der skal og vil blive ryddet op i uhensigtsmæssige forretningsgange.

Ordet omstillingsparat for offentlige ansatte vil få en helt ny mening i den offentlige administration. Der skal præsteres, og det skal kunne måles ellers er det EXIT.

At udenrigsministeren – den tidligere chef for verdensstørste selskab Exxon-Mobil – vil naturligvis have gode relationer til Rusland – ledelsen af Rusland i form af Vladimir Putin. I modsat fald ville han ikke have kunnet levere resultater i Exxon- Mobil.

Forretningsfolk har en pragmatisk indstilling til verden, og ikke en ideologisk.

Som forretningsmand ved man at infrastrukturen skal være i orden, og her vil det mest synlige bevis på USA under Donald Trump!

Der vil kun blive igangsat nye projekter, der er forretning eller prestige i.

Der bliver i ordets bogstavelige forstand tale om Forretningsministerier, drevet af pensionerede Forretningsmænd (;-D)

BørsUdsigten begynder at tro på projektet USA incorporated (A/S); men ideologierne kan man godt lægge ned i skuffen!

PS! Lad os håbe at man lader ”grådigheden” blive derhjemme. Der vil være tale om indflydelsesrige aftrædelsesstillinger, der har kurspåvirkende effekt – det kan friste!

 

 

Wall Street

Wall Street lukkede højere i går, tirsdag.

 

Umulig Opgave

Al fokus vil være på afslutningen af det 2 dages lange rentemøde i FED, der afsluttes i dag, med en rentebesked og forventninger. Efterfølgende skal ”rentetrolden” – centralbankchef Janet Yellen – ved den efterfølgende pressekonference prøve at komme med forudsigelser for pengepolitikken.

Pengepolitik er som regel afhængig af finanspolitikken – det kunne man spørge nu af døde nationalbankdirektør Erik Hoffmeyer om – han måtte ryde op efter den finanspolitiske katastrofe efter Anker Jørgensen og Knud Heinesen.

Janet Yellen kender ikke Donald Trumps finanspolitik – bortset fra overskrifter og hans Tweet. Der er derfor tale om en umulig opgave for ”rentetrolden”.

Det kan gå hen og blive en meget spændende pressekonference.

Dow Jones lukkede tirsdag med en stigning på 0,6 pct. (114,78 point) i indeks 19,911,21.

S&P500 lukkede med en stigning på 0,7 pct. (14,76 point) i 2.271,72.

Nasdaq Composite lukkede med en stigning på 1,0 pct. (51,29 point) i 5.463,83.

 

 

S&P500: Vurdering og Strategi

Ser BørsUdsigten på dagschartet for S&P500 (2.271), ligger vi fortsat i en tertiær og sekundær optrend. Næste målzone er 2.300 niveauet.

Spekulativt/tertiært salgssignal udløses ved brud af 2.260 niveauet.

Sekundært salgssignal udløses trendfølgende ved brud af 2.230 niveauet.

Tertiært / spekulativhar BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 2.198 niveauet. Der hjemtages gevinst og åbnes spekulativ short ved brud af 2.260 niveauet. Strategi: Køb. 

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt ved brud af 2.140 niveauet. Take Profit og åbning af shortposition ved brud af 2.230 niveauet. Strategi: Køb

Primært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 2.120 niveauet. Der hjemtages gevinst ved brud af 2.125 niveauet (oppefra). Strategi: Køb.

De korte momentumindikatorer ligger i extreme vendeniveauer.

Signalmodellerne ligger overvejende i rent Køb.

BørsUdsigten har fortsat fuld skrue og ”all in” på de amerikanske aktier.

14spch

S&P500: Dagschart

 

 

Renten

Renten på den amerikanske 10årige statsobligation noteres uforandret i 2,46 pct. Den toårige rente noteres op med 0,02 pct. i 1,16 pct., og den 30årige rente ned med 0,03 pct. i 3,12 pct.

Renten på den tyske 10årige Bund noteres ned med 0,04 pct. i 0,35 pct. Den 2årige noteres uforandret i minus 0,77 pct., og den 30årige noteres 0,06 pct. lavere i 1,14 pct.

 

 

Valuta

USD noteres kl. 06:25 i 6,991 (6,995) for 1 USD. EUR/USD noteres i 1,064 (1,063) for 1 EUR. USD/JPY noteres i 115,3 (115,3). EUR/JPY noteres i 122,6 (122,4). EUR/DKK noteres til morgen i 7,437 (7,437). GBP/DKK 8,847 (8,86)

 

 

USD/DKK Teknisk chart og vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for valutakrydset USD/DKK (6,99), er der udsendt et spekulativt salgssignal ved bruddet af 7,02 niveauet.

Sekundært er der tale om en sidelæns konsolidering med en toplinie i 7,05 niveauet og en bundlinie i 6,92 niveauet. Udbrud skal følges med handling!

Tertiært / spekulativt har BørsUdsigten solgt en lang position i 7,02 niveauet, og åbnet en short. Der genkøbes og lukkes en spekulativ short (hjemtages gevinst) ved brud af den faldende trendlinie i 7,00 niveauet. Strategi: Sælg.

Sekundært har BørsUdsigten købt en position i 6,65 niveauet. Der hjemtages gevinst og der åbnes en short ved brud af 6,92 niveauet. Strategi: Køb.

De korte momentumindikatorer er er vendt i oversolgte vendeniveauer, hvilket underbygger pres på opsiden!

Signalmodellerne ligger overvejende i uensartet, dog skiftede MacD til morgen. Det underbygger et angreb på toplinien.

14usddkk

USD/DKK: Dagschart

 

 

Guld: Vurdering og Strategi

Guldprisen noteres til morgen i 1,160 (1.161) USD pr troy ounce (31.1 g).

Ser BørsUdsigten på dagschartet for guld (1.160) er der tale om en nedtrend, hvor man hele tiden forsøger at finde bunden! Det er ikke altid lige let – skulle jeg hilse at sige!

Umiddelbart skal vi have et brud af den faldende trendlinie i 1.165 niveauet og en bounce op imod 1.175 niveauet, før vi ser en opbremsning / mulig midlertidig bund.

Køb/sælg guldmineaktier / ETF’er efter signalerne / strategierne på guldchartet (skattekortet (;-D)

Tertiært / spekulativt har BørsUdsigten solgt en lang position i 1.185 niveauet. Der er åbnet en short ved bruddet af 1.180 niveauet. Genkøb og lukning af short ved brud af 1.165 niveauet. Strategi: Sælg.

Sekundært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst af en lang position af 1.277 niveauet. Der genkøbes ved brud af 1.175 niveauet. Der er åbnet en short i 1.250 niveauet. Shortpositionen lukkes (hjemtages gevinst) ved brud af 1.175 niveauet. Strategi: Sælg.

De korte momentumindikatorer er vendt i oversolgte vendeniveauer, og er roligt på vej mod neutrale niveauer.

Signalmodellerne ligger i Sælg – bortset fra et langvarigt købesignal i MacD, som BørsUdsigten vælger at overse.

14guld

Guld: Dagschart

 

 

 

Olie: Vurdering og Strategi

Olieprisen noteres lavere nu til morgen, onsdag.

Handel med olieaktier på brentsignalerne!!!

Nymex Crude/WTI, er senest noteret i 52,29 (52,61) USD pr. tønde. UK Brent kvaliteten noteres i 55,10 (55,59) USD pr. tønde.

Ser BørsUdsigten på chartet for UK Brentkvaliteten (55) ligger vi fortsat i en tertiær og sekundær stigende trend.

Tertiært / spekulativt har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet 53,5 niveauet. Gevinsthjemtagning og åbning af en short ved brud af 55 niveauet (testes NU). Strategi: Køb.

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position i 47 niveauet. Gevinsthjemtagning og åbning af en short ved bruddet af 53 niveauet. Strategi: Køb.

De korte momentumindikatorer er på vej ned mod oversolgte niveauer. Det indikerer pres på den tertiære støttelinie.

Signalmodellerne ligger i Køb, bortset fra et salgssignal i MacD, som BørsUdsigten vælger at følge/advarsel om fald.

14brent

UK Brent: Dagschart

 

 

Asien

De asiatiske aktiemarkeder noteres højere til morgen, onsdag.

Nikkei225 falder med 0,0 pct. (8 point) i indeks 19,243. Hang Seng stiger med 0,5 pct. (122 point) i indeks 22.553. Kina’s CSI300 indeks stiger med 0,1 pct. (2 point) i indeks 3.407. Sydkoreas Kospi stiger med 0,1 pct. (2 point) i indeks 2.038. Australien ASX200 stiger med 0,7 pct. (40 point) i 5.585.

 

Alle noteringer en rigtig god time tid før luk, så der er IKKE tale om lukkenoteringer.

 

 

Analyse & Graf: Vikingen

 

Allan Thestrup – BørsUdsigten allan@borsudsigten.dk

Tlf. 2258 0126 mellem 10.00 og 11.00 – i dag, torsdag.

 

 

Vigtigt! (gentagelse igen – igen – igen – igen)

Få Styr på Markedsrisikoen!

BørsUdsigten er et risiko- og optimeringsværktøj, der registrerer markedets bevægelser, og kommer med vurderinger og strategier til eksponeringen i aktiemarkedet.

Markedsudviklingen udgør ca. 80 pct. af en akties værdi, og resten af individuelle faktorer.

Derfor er det vigtigt at forholde sig til markedsrisikoen, når man handler.

Det er her BørsUdsigten kommer ind i billedet!

Ovennævnte vurderinger og strategier benyttes til at vægte eksponeringen af ens aktiebeholdning i relation til trenden på aktiemarkedet.

Du kan også bruge BørsUdsigten’s strategier alene ved, at handle på købs- og salgssignaler, og vægte antallet af købte og solgte aktier efter ens egen investeringshorisont.

BørsUdsigten har valg en basisportefølje (primær), en mellemlang (sekundær) og en kort spekulativ indgang (tertiær). Dette for på en enkel måde at minimere risikoen, og kun have aktier / positioner, når investorerne ser positivt på markedet.

Med BørsUdsigten’s strategi undgår man at købe for sent og sælge for tidligt!

Det er naturligvis op til den enkelte investor at vægte ovennævnte til ens risikoprofil.

Når BørsUdsigten skriver, at der skal åbnes en short er det et tilvalg, hvor man hos mange internetmæglere kan ”låne” aktier og spekulere i kursfald – eller man kan benytte ETF (Exchange Tradede Funds) – ofte gearede – til at afdække risiko og spekulere i kursfald. Vær opmærksom på skatteforhold.

BørsUdsigten tager ikke hensyn til eller forholder os til skatteforhold i vores vurderinger! Det er op til læserne selv.

Short (Baisse) bruges for at optimere kursudsvingene i porteføljen. På grund af risikoen ved shortpositioner bruges de mest i den spekulative del af porteføljen.


Gul risikokategori:
Investeringsprodukter, hvor der er risiko for, at indskuddet ved produktet kan tabes helt eller delvist. Produkttypen er ikke vanskelig at gennemskue, og omfatter Garantbeviser, Andelsbeviser, Aktier, der er handlet på et reguleret marked, Erhvervsobligationer, der er handlet på et reguleret marked, Certifikater, hvor der ikke kan tabes mere end det indskudte beløb, Øvrige statsobligationer udstedt i andre valutaer end DKK og EUR, Udenlandske realkreditobligationer, Investeringsforeningsbeviser (UCITS), Specialforeninger (Non-UCITS) samt Strukturerede obligationer og indlån med fuld tilbagebetalingspligt af hovedstolen.


Ansvarsfraskrivelse
er ikke en investeringsanalyse i henhold til § 2, nr. 11 i Finanstilsynets bekendtgørelse om de organisatoriske krav til og betingelserne for drift af virksomhed som værdipapirhandler. Der er derfor ikke noget forbud mod at handle inden udbredelse af . er udarbejdet af Børsudsigten for Børsudsigten på baggrund af offentligt tilgængeligt materiale. Vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på informationer, som Børsudsigten har modtaget fra kilder, som Børsudsigten finder pålidelige, men Børsudsigten garanterer for materialets fuldkommelighed eller nøjagtighed. vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på den angivne dato og kan ændres uden varsel. er ikke et tilbud om eller en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer, valuta eller finansielle instrumenter. Aktiespots vurderinger og skøn træder ikke i stedet for kundens udøvelse af eget skøn over, hvorvidt der skal disponeres i overensstemmelse med de i anførte vurderinger og skøn. Børsudsigten indestår ikke for, at de i angivne vurderinger og skøn om den fremtidige kurs og renteudvikling vil være i overensstemmelse med den faktiske kurs- og renteudvikling. Børsudsigten hæfter således ikke for tab opstået som følge af dispositioner foretaget på baggrund af Aktiespots informationer, vurderinger eller skøn. er til personligt brug for Børsudsigtens kunder og må ikke kopieres eller offentliggøres.

Allan Thestrup

Skrevet af Allan Thestrup

Allan leverer en analyse hver morgen, med fokus på markedernes udvikling og signaler.