NY Optur??

BørsUdsigten: KØB i Olie? KØB i USD?

 

Wall Street lukkede mandag med stigninger på mellem 0,8 pct. og 2,6 pct. for de tre indeks BørsUdsigten har valgt at følge.

Europa lukkede mandag med stigninger på mellem 0,9 pct. og 1,4 pct. for de tre toneangivne index (FTSE100, DAX30, og CAC40) BørsUdsigten har valgt at følge.

De asiatiske børser noteres med stigninger på mellem 0,8 pct. og 1,5 pct. til morgen, tirsdag.

De europæiske aktier ses åbne med stigninger på mellem 0,5 pct. og 0,8 pct, når vi lægger morgenens handel med indexfutures til grund.

Wall Street indikeres at åbne med stigninger på mellem 0,3 pct og 0,7 pct., når vi i lægger morgenens handel med indexfutures til grund.

De danske aktier ved C20 indekset ses åbne højere, nu til morgen, tirsdag.

 

S&P500 – Strategi og Vurdering  

Ser vi på dagschartet for S&P500 – plus 1,6 pct. (60 point) i 3.774, er der tale om et lille; men stadig ubekræftet vendesignal.

Chartet er ved at nå oversolgt niveau, hvilket indikerer en opbremsning.

Der kan anlægges en handelsstrategi, når den sidelæns konsolidering er defineret med en støttelinie.

BørsUdsigten vurderer, at indekset vil fortsætte op når “frygten” i markedet er blevet “handlet af” på nedsiden. Det forventer vi vil ske senest onsdag i denne uge.

BørsUdsigten vurderer fortsat, at chartet indikerer en test af 4.000 niveauet i løbet af de næste 2-3 måneder.

Tertiært/Spekulativt har BørsUdsigten hjemtaget gevinst af en lang position ved bruddet af 3.800 niveauet. (købt i 3.790 niveauet). Genkøb ved brud af 3.779 niveauet (Testes NU). Strategi: Sælg

Sekundært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst af en lang position ved bruddet af i 3.773 niveauet (købt i 3.400 niveauet). Genkøb ved brud af 3.783 niveauet. Strategi: Sælg

Husk at åbne de spekulative USD eksponeringer!

 

S&P500: Dagschart

 

Nikkei225 – Strategi & Vurdering

Ser BørsUdsigten på Nikkei225 (plus 1,0 pct. (271 point) i 28.362 – handles fortsat) er der tale om en bounce, og en mulig støttelinie i 27.630 niveauet, da indekset ligger oversolgt.

Tertiært/spekulativt har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 28.340 niveauet. (Solgt i 28.530 niveauet). Stop loss ved brud af 27.630 niveauet (testes NU). Strategi: KØB (ændret)

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position i 28.080 niveauet (solgt i 27.900 niveauet). Genkøb ved brud af 28.079 niveauet. Strategi: Køb

NB! Da de asiatiske indeks fortsat handles efter, at denne vurdering er skrevet, kan der være nye signaler – og signalerne er ikke bekræftede!

 

Nikkei225: Dagschart

 

Shanghai Composite 

Ser vi på dagschartet for Shanghai indekset (plus 0,8 pct. (27 point) i 3.532 – (handles i skrivende stund, hvorfor tolkningen af signalerne kan ændres), er der tale om brud af en tertiær nedtrend i 3.512 niveauet.

Tertiært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 3.522 niveauet (solgt i 3.610 niveauet). Stop loss  ved brud af 3.475 niveauet. Strategi: KØB (ændret)

Sekundært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst af en lang position ved bruddet af 3.532 niveauet (købt i 3.307 niveauet). Genkøb ved brud af 3.553 niveauet. Strategi: Sælg

 

Shanghai Composite: Dagschart

 

OMXC20 – Strategi & Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for OMXC20 – plus 1,7 pct. (24 point) i indeks 1.443 – er der tale om brud af den faldende trendlinie i  1.430 niveauet, hvilket indikerer mindst en opbremsning i faldet. Nu må vi se om der kan komme styrke i indekset, eller vi fortsat skal se en “blød” nedside.

BørsUdsigten vurderer, at frygten, på den korte bane, er handlet ud af markedet, da chartet rebounder fra en laveste notering i 1.389 niveauet.

Tertiært (kort sigt) har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 1.430 niveauet (solgt i 1.470 niveauet). Stop loss ved brud af 1.420 niveauet. Strategi: KØB (ændret)

Sekundært (mellemlang sigt) har BørsUdsigten hjemtaget gevinst ved bruddet af 1.450 niveauet (købt i 1.385 niveauet). Genkøb ved bruddet af 1.467 niveauet. Strategi: Sælg

 

C20: Dagschart

 

OMXS30 – Strategi & Vurdering

Ser vi på dagschartet for S30, lukkede indekset i plus 1,0 pct. (20 point) i indeks 1.978 niveauet, er der tale om et brud af en spekulativ nedtrend, hvilket indikere mindste en lille opbremsning.

Tertiært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 1.973 niveauet (solgt i 1.973 niveauet). Stop loss ved brud af 1.960 niveauet. Strategi: KØB (ændret)

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 1.880 niveauet (solgt i 1.880 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 1.930 niveauet. Strategi: Køb 

 

OMXS30: Dagschart

 

DAX30 – Strategi & Vurdering 

Ser BørsUdsigten på dagschartet for DAX30 (plus 1,4 pct. (189 point) i indeks 13.622), er der tale om et brud af en accelererende nedtrend. Brud af 13.620 niveauet vil indikere en midlertidig bund.

Tertiært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst af en lang position i ved bruddet af 13.900 niveauet (købt i 13.860 niveauet). Genkøb ved brud af 13.620 niveauet (Testes NU). Strategi: Sælg/Køb

Sekundært har BørsUdsigten hjemtaget gevinst af en lang position ved bruddet af 13.700 niveauet (købt i 13.430 niveauet). Genkøb ved brud af 14.050 niveauet. Strategi: Sælg

 

DAX30: Dagschart

 

USD/DKK – Strategi & Vurdering

Ser BørsUdsigten på dagschartet for USD/DKK 6,16 til morgen, tirsdag, er der tale om en tertiær sidelæns konsolidering med en toplinie i 6,16 niveauet (testes NU), og en bundlinie i 6,11 niveauet. Udbrud SKAL følges. Bekræftet brud af 6,16 niveauet vil udløse et stærkt købesignal, og et kursmål i 6,40 niveauet.

BørsUdsigten vurderer, at der er tale om en midlertidig bundformation, og opbremsning af den faldende trend.

Spekulativt / tertiært har BørsUdsigten genkøbt ved bruddet af 6,12 niveauet (solgt i 6,14 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 6,135 niveauet. Strategi: Køb

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position i 6,10 niveauet (solgt i 6,275 niveauet). Stop loss ved bekræftet brud af 6,11 niveauet. Strategi: Køb

Chartet indikerer, at man skal åbne sine spekulative USD positioner. 

 

USD/DKK: Dagschart

 

UK Brent

Ser BørsUdsigten på dagschartet for UK Brent (57) til morgen, tirsdag, er der tale om en sidelæns konsolidering med en bundlinie i 54,5 niveauet, og en toplinie i 56,5 niveauet. Brud af Toplinien SKAL følges.

Tertiært / spekulativt har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 56,5 niveauet (solgt i 55,5 niveauet). Stop loss ved brud af 56 niveauet. Strategi: KØB (ændret)

Sekundært har BørsUdsigten genkøbt en lang position ved bruddet af 41,6 niveauet (solgt i 42,1 niveauet). Hjemtagelse af gevinst ved brud af 54,5 niveauet. Strategi: Køb

UK Brent: Dagschart

Chart: Investing.com.

 

NB! Grunden til at BørsUdsigten vælger OMXC20 i stedet for OMXC25CAP– skyldes at det er det eneste chart – der ikke er manipuleret! Alle CAP index er manipulered (vægtet), og derfor er det kun de store investorer (med de store regnemaskiner), der kan får det rigtige resultat når man bruger CAP index til at handle på. De store investorer har derfor en fordel. Endvidere giver CAP indexene ikke det korrekte billede af likviditeten i markedet på grund af vægtningen. Ingen andre aktiemarkeder benytter Capindex som hovedindeks, selvom de har liges så store selskaber – vægtet – som Novo Nordisk. Eksempelvis udgør værdien af FAANG aktierne på S&P500 ca. 30 pct. af den samlede værdi.


Gul risikokategori:
Investeringsprodukter, hvor der er risiko for, at indskuddet ved produktet kan tabes helt eller delvist. Produkttypen er ikke vanskelig at gennemskue, og omfatter Garantbeviser, Andelsbeviser, Aktier, der er handlet på et reguleret marked, Erhvervsobligationer, der er handlet på et reguleret marked, Certifikater, hvor der ikke kan tabes mere end det indskudte beløb, Øvrige statsobligationer udstedt i andre valutaer end DKK og EUR, Udenlandske realkreditobligationer, Investeringsforeningsbeviser (UCITS), Specialforeninger (Non-UCITS) samt Strukturerede obligationer og indlån med fuld tilbagebetalingspligt af hovedstolen.


Ansvarsfraskrivelse
er ikke en investeringsanalyse i henhold til § 2, nr. 11 i Finanstilsynets bekendtgørelse om de organisatoriske krav til og betingelserne for drift af virksomhed som værdipapirhandler. Der er derfor ikke noget forbud mod at handle inden udbredelse af . er udarbejdet af Børsudsigten for Børsudsigten på baggrund af offentligt tilgængeligt materiale. Vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på informationer, som Børsudsigten har modtaget fra kilder, som Børsudsigten finder pålidelige, men Børsudsigten garanterer for materialets fuldkommelighed eller nøjagtighed. vurderinger, skøn og anbefalinger er baseret på den angivne dato og kan ændres uden varsel. er ikke et tilbud om eller en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer, valuta eller finansielle instrumenter. Aktiespots vurderinger og skøn træder ikke i stedet for kundens udøvelse af eget skøn over, hvorvidt der skal disponeres i overensstemmelse med de i anførte vurderinger og skøn. Børsudsigten indestår ikke for, at de i angivne vurderinger og skøn om den fremtidige kurs og renteudvikling vil være i overensstemmelse med den faktiske kurs- og renteudvikling. Børsudsigten hæfter således ikke for tab opstået som følge af dispositioner foretaget på baggrund af Aktiespots informationer, vurderinger eller skøn. er til personligt brug for Børsudsigtens kunder og må ikke kopieres eller offentliggøres.

Allan Thestrup

Skrevet af Allan Thestrup

Allan leverer en analyse hver morgen, med fokus på markedernes udvikling og signaler.