- AktieRådet - https://aktieraadet.dk -

Tre interessante aktier

Trods den seneste tids kedelige udvikling på aktiemarkedet så har tre danske aktier udviklet sig interessant. De tre selskaber er D/S Norden, IC Group og Lundbeck. 

D/S Norden har etableret et købssignal på ugebasis i Bollingerkanalen. Den positive tendens i aktiekursen har fået de tre modeller MACD [1], Momentum og RSI [2] på ugebasis. MACD [1] er brudt igennem det glidende gennemsnit nedefra, hvilket indikerer, at aktien er meget interessant på niveauet. Momentum er stigende på uge- og månedsbasis. De glidende gennemsnit har etableret et købssignal med et ”Golden Cross”.

D/S Norden [3]

D/S Norden

D/S Norden er brudt igennem modstandsniveauet 155 og næste modstandsniveau er ved 175. Anbefaler køb på niveauet. 

IC Group holder fast i den stigende tendens, der blev etableret i februar. Da IC-aktien startede den stigende tendens, blev der etableret et købssignal i Bollingerkanalen. Der er en positiv tendens i Momentum på månedsbasis, mens modellen på ugebasis er faldende. Bryder kursen igennem modstandsniveauet 195-200 og nærmeste støtteniveau er ved 210 og herefter i niveauet 230.

IC Group [4]

IC Group

Den nedre støttelinie er ved niveauet 180. Anbefaler at man afventer udviklingen i IC Group.

Lundbeck har testet støtteniveauet 128 og den har bestået test to gange. Siden har aktien taget en rebound og handles nu i niveauet 136-138. Med den anden test af niveauet 128 så blev ”gappet” i niveauet 132,5-145,3 lukket.

Lundbeck [5]

Lundbeck

Stigningen betyder, at der er etableret et købssignal i Bollingerkanalen på dagsniveauet, mens Bollingerkanalen på ugebasis har været i køb siden september og de glidende gennemsnit etablerede et ”Golden Cross” i december. Der er en positiv tendens i Momentum både på uge- og månedsniveauet, mens der fortsat er en faldende tendens i RSI [2] og MACD [1] på ugebasis. Nærmeste modstandsniveau er 145, som var en bundformation tilbage i april.

Anbefaler køb ved brud af niveauet 137. Jeg har selv aktier i Lundbeck.