- AktieRådet - https://aktieraadet.dk -

Tre interessante aktier

I denne uge er der etableret nye købssignaler i flere aktier og har valgt at se på 3 aktier i forskellige sektorer.

Vitrolife tester modstandsniveauet i 530-540 op til regnskabet på fredag. Der er etableret købssignal i modellerne både på dags- og ugeniveauet. Den positive tendens i aktiekursen kan ses i de tre indikationsmodeller på ugebasis. RSI er over 60 og MACD er ved at etablere en bundformation på ugebasis.

Momentum er stadig faldende på månedsbasis. Nærmeste støtteniveau er 480 og herefter i niveauet 450. Nærmeste modstandsniveau er ved 595 og herefter i niveauet 630. Aktien ser interessant ud på niveauet.

Nibe Industri har igen etableret købssignal på både dags- og ugeniveauet. De glidende gennemsnit har etableret et ”Golden Cross” for 4 dage siden og på ugebasis blev det etablerede i maj 2020 og det lange glidende gennemsnit på ugebasis har siden ligget der som en støttelinie under kursudviklingen.

Der er divergens mellem de tre indikationsmodeller på ugebasis, idet Momentum og RSI stiger, mens MACD fortsat er sivende. Momentum på månedsbasis er stigende, hvilket giver et positivt billede af situation i aktien. Nærmeste modstandsniveau er 135 og herefter i niveauet 145, mens der er støtte i niveauet 115 også herefter i niveauet 105. Brug tilbagefald til opsamling.

H+H tester igen modstandsniveauet 250-255 som var tilfældet i august. Der er etableret købssignal i Bollingerkanalen på dags- og ugeniveauet. De glidende gennemsnit har på dagsniveauet etableret et ”Golden Cross” i midten af oktober. De glidende gennemsnit på 8 og 24 uger etablerede et ”Golden Cross” i begyndelsen af juli.

Der er divergens mellem de tre indikationsmodeller på ugebasis. Momentum og MACD stiger, mens RSI er i en faldende tendens og modellen har nu ramt 55.
Momentum på månedsbasis er i en stigende tendens, hvilket giver et positivt billede af aktien. Brug tilbagefald til opsamling.