- AktieRådet - https://aktieraadet.dk -

Portefølje ændring

Det bliver farvel til NNIT, som er brudt igennem stop-loss, så jeg vælger at tage aktien ud af porteføljen. Til gengæld tager jeg to nye aktier med i porteføljen.

Royal Unibrew har genvundet sin Momentum og der er etableret købssignal på ugebasis i Bollingerkanalen. Det korte glidende gennemsnit på ugebasis er blevet nedefra, mens det lange glidende gennemsnit ligger som en modstandslinie i niveauet 500. Den er en stigende tendens i de tre indikationsmodeller på ugebasis, hvilket bekræfter, at aktien er interessant på det nuværende niveau.

Royal Unibrew på ugebasis.

Nærmeste modstandsniveau er ved 500 og herefter i niveauet 560. Nærmeste støtteniveau er ved 470 og herefter i niveauet 450. Tager aktien med i porteføljen.

Den 4 .januar skrev jeg dette om DFDS:

Onsdag var der fokus på DFDS, der efter 4 måneder med faldende kurser ser ud til at have fundet en bund i december i niveauet 240-260 og første handelsdag på børsen steg aktien over 4 pct., da selskabet er et af tre europæiske rederier, som skal stille ekstra færge til rådighed. Stigningen betyder nyt signal i grafen på dagsniveauet. Stigningen har trukket op i Momentum og MACD [1] på ugebasis. RSI [2] er tæt på at ramme 50.

Kursgrafen på ugebasis har fået det korte glidende gennemsnit brudt nedefra, mens det lange glidende gennemsnit ligger i niveauet 305. I Bollingerkanalen ligger den øvre kanallinie ved niveauet 275, så et brud af det niveau vil ændre signalet i modellen til køb. Nærmeste modstandsniveau er ved 290-295 og herefter i niveauet 325-330, mens nærmeste støtteniveau er ved 250-255. Den spekulative investor samler op på det nuværende niveau.

DFDS på ugebasis.

 Siden er aktien bare steget og jeg tager derfor aktien med i porteføljen.