Overreaktion i tyndt marked

Seneste tal for salg af høreapparater i USA viser en positiv udvikling, mens italienske høreapparatgrossist Amplifon kunne vise et mindre fald i salget af høreapparater fra 416,5 mio. euro til 409,2 mio. euro i første halvår. Endvidere er GN Store Nord blevet af pillet Morgan Stanleys liste over mest foretrukne aktier og med schweiziske Sonovas nye lancering vil selskabet vinde markedsandele.

Teknisk etablerede aktien en topformation i juni i niveauet 165 og i dag handles aktien i 145. Faldet har trukket ned i RSI [1], Momentum og RSI [1] på ugebasis. RSI [1] nærmer sig det oversolgte niveau.

Det lange glidende gennemsnit på ugebasis ligger i niveauet 140 som en støttelinie i den stigende trend. Signalmodellen Bollingerkanalen er fortsat i køb på ugebasis, men går i salg ved brud af niveauet 143.

Onsdagens reaktion i et tyndt marked fik en for stor effekt på kursen, hvilket giver en opsamlingsmulighed på niveauet for investorerne, der gerne vil tage en chance i sommervarmen. (Køber aktien til porteføljen). 

Bemærk jeg ejer selv aktier i selskabet.