Nye købssignaler

Flere selskaber har i denne uge har etableret nye signaler på den danske børs, det er blandt andet Royal Unibrew, Schouw og FLSmidth.

Royal Unibrew

Royal Unibrew i Bollingerkanalen. 

Royal Unibrew holder fast i den stigende trendkanal og har genetableret sit købssignal i Bollingerkanalen på ugebasis efter to uger i salg. Parabolic er fortsat i salg på ugebasis, men et brud af modstandsniveauet 300 vil give et købssignal. Der er en positiv tendens i MACD [1], Momentum og RSI [2] på ugebasis, hvilket bekræfter den positive tendens i aktiekursen. Afvent udviklingen. 

Schouw

Schouw på ugebasis. 

Schouw er tilbage i den stigende trendkanal efter et kortvarigt tilbagefald i midten af januar. Faldet i aktiekursen gav et hak i de tre indikationsmodeller på ugebasis. Momentum på månedsniveauet stiger og er brudt igennem det glidende gennemsnit nedefra, hvilket giver en positiv indikation i aktien. Bryder kursen igennem modstandsniveauet 415, så anbefales det, at man køber til porteføljen.

FLSmidth

FLSmidth

FLSmidth har etableret en dobbelt bund og siden bunden i januar er aktien steget med 20 kr. Det har trukket op i de tre indikationsmodeller på ugebasis. På ugebasis er det korte glidende gennemsnit blevet brudt nedefra, mens det lange glidende gennemsnit ligger som et modstandslinie i niveauet 245. Der er en positiv tendens i de tre indikationsmodeller på ugebasis.

Der er endvidere etableret en bundformation på månedsbasis i Momentum. Nærmeste modstandsniveau er ved 250, 260 og i 270, mens nærmeste støtteniveau er ved 220 og 210.