- AktieRådet - https://aktieraadet.dk -

Nye købssignaler

Følgende tre aktier har etableret et nyt interessant signal i ugerne der er gået: SimCorp, DFDS og TK Development.

SimCorp leverede et regnskab, som markedet først reagerede negativt på, men siden har aktiekursen rettet sig, og der er etableret et købssignal på ugebasis. Aktien tog et dyk fra 400 til 300 i begyndelsen af år, men har siden bevæget sig vandret i niveauet 280-310 frem til denne uge.

Nyt signal i SimCorp.

Nyt signal i SimCorp.

Regnskabet i denne uge har fået aktien til at stige. Der er en positiv tendens i Momentum, RSI [1] og MACD [2] på ugebasis. Der er ligeledes etableret en bundformation i Momentum på månedsniveauet, hvilket bekræfter hastigheden i aktien. Det lange glidende gennemsnit på ugebasis testes som modstandslinie i 325. Overvejer køb af aktien til porteføljen.

DFDS er afhængig af udviklingen i den engelske økonomi og et Brexit vil påvirke forbruget i Storbritannien, hvilket kan få negative konsekvenser for selskabet. Aktien var stigende op til regnskabet og fik endnu mere fart på med opjusteringen, der blev præsenteret i forbindelse med regnskabet.

DFDS på ugebasis.

DFDS på ugebasis

Der er købssignal i Bollingerkanalen og i Parabolic på anden uge. De glidende gennemsnit er ved at etablere et ”Golden Cross” på ugebasis. Momentum har etableret en bundformation og er stigende. Afvent udviklingen.

TK Development har etableret et nyt købssignal i ugen, der er gået i det to signalmodeller på ugebasis i både Bollingerkanalen og Parabolic. Der er en stigende tendens i MACD [2], Momentum og RSI [1] på ugebasis. De glidende gennemsnit er blevet brudt af den stigende tendens i aktiekursen. Momentum på månedsniveauet er stigende og bekræfter hastigheden i aktien.

TK Development på ugebasis.

TK Development på ugebasis.

Nærmeste modstandsniveau er i kurs 8 og herefter i niveauet kurs 9. Giver aktien et spekulativt køb på niveauet.