Novo Nordisk: Strategi før Regnskab

Lige nu er vi ved at blive kørt over af den geopolitiske udvikling. Det skal dog ikke afholde BørsUdsigtenfra at tage et teknisk view på Novo Nordisk inden regnskabsmeddelelsen.

Fundamentalt er der flere analytiker, der forventer, at Novo Nordisk vil opjustere resultatet i DKK. Det trorBørsUdsigten IKKE, idet Novo Nordisk historisk har afdækket deres valutaeksponering med 2 års terminssikring – hvor det er muligt. Det minimerer deres risiko – men begrænser også deres indtjeningsmuligheder.

Ser på dagschartet for Novo Nordisk (252,40 kl. 12:11) fik vi et købesignal i 252 niveauet, og et salgssignal i dag ved bruddet af 254 niveauet på det spekulative / tertiære plan. Brud af 250 er første signal, om en test af 246 niveauet. Ved brud af 246 niveauet åbnes en shortposition. Udløses SHS formationen (skulder hoved skulder) har BørsUdsigten et kursobjektiv ned mod 210-00 niveauet. Første købesignal ved brud af 256 niveauet, og efterfølgende i 260 niveauet.

På det sekundære niveau kan der være tale om en S-H-S formation, og en lukning under 246 niveauet vil bekræfte formationen. Ved bekræftet forståes lukning under eller at en lukning synes uundgåelig. Købesignal udsendes ved brud af 260 niveauet.

De korte indikatorer ligger neutralt, hvilket indikerer at Novo Nordisk ikke er overspekuleret inden regnskabet.

Signalmodellerne ligger ikke eentydigt før vi ser et brud af 250-49 niveauet – så ligger de alle i sælg. Køb udløses først ved brud af 260 niveauet – hele vejen rundt.

BørsUdsigten ejer ikke aktier i Novo Nordisk; men forbeholder sig ret til frit at handle i aktien.

BørsUdsigten understreger, at investorer har skærpet undersøgelsespligt, før de handler på ovennævnte vurderinger.

Novo Nordisk: Dagschart