Interessant regnskabsuge i DK

Novo Nordisk har længe været i en kedelig trend siden august sidste år, hvor aktien toppede i 415 og herefter var der en top i januar på 406,7. Holder de sidste 7 ugers stigning og kan aktien komme over 390, så er den sluppet fri af den faldende tendens. Momentum og MACD [1] stiger begge på ugebasis, mens RSI [2] har mistet en smule styrke, men er fortsat i niveauet omkring 60.

Novo Nordisk på ugebasis.

Novo Nordisk på ugebasis.

Der er divergens mellem signalmodellerne Bollnigerkanalen og Parabolic. Sidstnævnte er i køb, mens førstnævnte er i salg. De glidende gennemsnit ligger næsten side om side på ugebasis. Momentum på månedsniveauet har en faldende tendens. Anbefaler at man afventer regnskabet på fredag.

DSV holder fast i den stigende tendens, som blev etableret tilbage i november 2014, men den er blevet udfordret flere gange og seneste var i juni måned, hvor aktien var en tur i 260. For at tendensen skal holde, skal kursen over 305, som var toppen i maj.

Signalmodellerne Bollingerkanalen og Parabolic er i begge i køb på ugebasis . Det lange glidende gennemsnit har støtte i niveauet 282. Der er en positiv tendens i Momentum og MACD [1] på ugebasis, mens RSI [2] bevæger sig vandret i niveauet omkring 50.

DSV på ugebasis.

DSV på ugebasis.

Momentum på månedsniveauet er i en stigende tendens, hvilket bekræfter den positive tendens i aktien. Nærmeste modstandsniveau er 300- 305 og et brud heraf vil kunne sende aktien op i niveauet 330 og herefter i niveauet 345. Fastholder køb på aktien.