Hold øje med Per Aarsleff

Endvidere er Per Aarsleff tæt på at vinde en kontrakt for bygningen af Nordeuropas største biogasanlæg i Sønderjylland med opførelse i Tønder og med en option på et tilsvarende anlæg i Aabenraa.

Aktiekursen er kommet op i et niveau, der giver mulighed for et aktiesplit. Man har tidligere oplevet selskaber som har foretaget et aktiesplit, når de er kommet over kurs 600-700, mens andre som Coloplast og SimCorp ventede til de passerede de 1000. Per Aarsleff-aktien står i kurs 1074. Selskabet har skævt regnskabsår.

Ved indgangen til juni var Per Aarsleff-aktie i kurs 1150, men er siden faldet tilbage til 1074. Faldet har sendt RSI [1] ned og tæt på det oversolgte niveau. MACD [2] er ligeledes faldet tilbage og det samme er Momentum på ugebasis.

Faldet har fået Bollingerkanalen til at gå i salg på ugebasis for første gang i 18½ måned, mens Parabolic fortsat er i køb med sin nedre støttelinie i niveauet 1000.

På dagsniveauet er de glidende gennemsnit 5 og 20 dage ved at etablere et ”Golden Cross” og Bollingerkanalen har etableret et nyt købssignal. Sætter aktien på kandidatbænken.