- AktieRådet - https://aktieraadet.dk -

FLSmidth snød shorterne

Det er cement divisionen, der overraskede positivt med et øget resultat før finansielle poster og skat på 39 mio. kr. Endvidere er ordreindgangen i cement divisionen bedre end ventet, men lavere end året før.

Customer Service divisionen havde fremgang i omsætningen, men resultatet blev lavere end året før og med den mistede ordre fra Nigeria vil det påvirke divisionsoverskuddet negativt for i år. Minerals division mistede omsætning i de første 3 måneder af året. Valutaeffekten har også været positiv for FLSmidth.

Bollingerkanalen på dagsniveauet. [1]

Bollingerkanalen på dagsniveauet.

Teknisk steg aktien med 8,8 pct., hvilket betyder, at kursen igen er over det lange glidende gennemsnit, der ligger som en støttelinie i niveauet 289. Stigningen i aktiekursen trækker op i Momentum og RSI [2] på ugebasis. Bollingerkanalen er i salg på ugebasis og først ved brud af niveauet 309 går modellen i køb.

MACD på ugebasis. [3]

MACD på ugebasis.

Nærmeste modstandsniveau er 310 og herefter er der modstand i niveauet 340, der blev testet i april 2013, endvidere er der et ”gap” i niveauet 343,70-345,7 fra den tid. Anbefaler spekulativt køb af aktien på niveauet.