Analyse af D/S Norden

D/S Norden tog et dyk i forbindelse med selskabets kvartalsregnskab i begyndelsen af maj. Siden har aktien været i en faldende tendens frem til sidste uge, hvor aktien etablerede en bundformation i niveauet 106-108 og siden har aktien passeret 110 og brudt den korte faldende tendens. Nærmeste modstandsniveau er i niveauet 120.

Momentum på ugebasis.

Faldet har trukket ned i de tre indikationsmodeller på ugebasis. Momentum er ved at etablere en bundformation og det samme er MACD [1], mens RSI [2] fortsat er faldende. De glidende gennemsnit har etableret et ”Death Cross” og signalmodellerne er i salg på ugebasis.

Momentum på månedsniveauet har ligeledes været i en faldende tendens i maj, men holder tendensen i kursudviklingen, bliver der etableret en bundformation.

D/S Norden på dagsniv.

På dagsniveauet skal kursen igennem 115, før der bliver etableret et købssignal på dagsniveauet og på ugebasis skal kursen igennem 130, før det bliver interessant. Den spekulative investor bør samle op på det nuværende niveau. Men den langsigtede investor bør afvente udviklingen.