Analyse af Royal Unibrew/ Carlsberg

Trods den lidt kedelige danske sommer så har Royal Unibrew holdt fast i sin markedsandel på det vesteuropæiske marked, mens man har tabt en smule markedsandel på det baltiske marked. Endvidere er der fremgang for Maltdrikke og på eksportfronten.

Teknisk betyder dagens stigning, at den faldende tendens på dagsniveauet er blevet brudt og kursen er brudt igennem de glidende gennemsnit på dagsniveauet. Bollingerkanalen er i køb på dagsniveauet og har været det i 7 dage.

På ugebasis er der ikke etableret nogle købssignaler endnu. Her skal kursen op i niveauet 240, før der kommer en signalændring i Bollingerkanalen. Det lange glidende gennemsnit ligger som en modstandslinie i det niveau.

Royal Unibrew [1]

Royal Unibrew

Der er etableret en dobbelt bund i RSI [2] og Momentum på ugebasis. MACD [3] har etableret en bund, men er endnu ikke brudt igennem den gennemsnitlige signalkurve.

Momentum på månedsniveauet har været i en faldende tendens de sidste 5 måneder, men den faldende tendens er aftagende. Giver aktien en hold-anbefaling på niveauet.

Carlsberg med "Death Cross" [4]

Carlsberg med “Death Cross”

Carlsberg er brudt igennem stop-loss bliver solgt fra porteføljen. Selskabet nedjusterer forventningerne for hele året.